Weer verder,

We gaan op tijd naar bed nadat Sil de camper verplaatst heeft, we staan nu uit het zicht van de weg en dichter bij Home Depo waar we een goede WiFi hebben. Ook belangrijk natuurlijk….Het is een rustige nacht en Sil en Fabienne worden pas om 8 uur wakker ik was al eerder wakker en lag te lezen. Na het ontbijt gaan we eerst tanken. We kijken iedere keer op de website Gasbuddy waar iedere dag de benzine prijzen worden bijgehouden door de leden van deze Gasbuddy. We vinden een benzinestation waar de benzine 3.95$ per gallon is. Er gaat iedere keer voor bijna 200$ in! Vooral omdat we nu meer bergop rijden verbruiken we veel meer. Maar ja het is niet anders.

We rijden nu verder over de 101 / 1 naar Santa Barbara. Langzaam komt dan Los Angeles in zicht waarvan we besloten hebben om die links te laten liggen en meteen door te rijden naar San Diego. Los Angeles is groot en een crime om doorheen te rijden speciaal met de camper. Er waren 2 dingen die Fabienne graag wilde zien, de Hollywood letters en de sterren in de straat ( Beveley Hills blv ) voor de camper geen optie en om een auto te huren alleen voor dit…..

We staan op Hobson Beach campground weer met ons neus op het strand. Het weer is goed alhoewel bewolkt maar niet koud. We hebben geen service dus geen water en stroom maar dat hebben we zelf. Wel hebben we een goede internet wat ook belangrijk is natuurlijk. Even onze sociale netwerken bijwerken natuurlijk….we staan aan de 1 en in de verte zien we de 101 snelweg. Eten doen we binnen omdat Sil en Fabienne het te koud vinden buiten….

Ik maak een kleine strandwandeling maar hou het water ook in de gaten. Het is nu hoog tij. Ik maak een filmpje voor Fabienne….

We liggen dit keer laat in bed maar slapen heerlijk uit tot 8 uur. We vertrekken weer om 9.30 u we zitten op 100 km van Los Angeles en daar willen we vandaag door heen.

In San Diego is meer te beleven ( Zoo, Sea World, de baai met de schepen. En het is een gezellige stad als je door de zwervers en armoede heen kunt kijken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s