Sea World San Diego

We staan vroeg op om vandaag naar Sea World te gaan. We hebben Fabienne dit cadeau gedaan omdat ze volgende week jarig is. We hebben een auto gehuurd bij Enterprice die komen ons op halen op de camping. Ik dacht dat ik een deal had maar helaas komen we op het kantoor van dit bedrijf erachter dat er geen verzekering bij zit! Dus geen deal meer! Dus nooit geen auto meer van dit bedrijf weer een les geleerd….

Toch laten we de pret niet drukken we gaan er een fijne dag van maken! Het weer is perfect voor een dag als deze niet te warm en niet druk. Er zijn verschillende shows ; zeeleeuwen, Orca’s, dolfijnen ze volgen elkaar allemaal op met een uur tussen de shows voor andere dingen te bekijken. Een paar dingen zijn helemaal nog niet open.

De shows zijn mooi en onze voorkeur gaat toch wel naar de show van de orca’s wat een prachtige beesten! We hebben broodjes drinken en fruit meegenomen en eten dat op ons gemak op. Ik ga samen met Fabienne in een rollercoaster, de volgende vind ik iets te…..dus daar ga ik niet in. We vermaken ons de hele dag helaas gaat het park om 1700u al dicht. Het park is op 15 min van onze camping dus dat is te doen. Morgen gaan we San Diego bezoeken. We hebben een leuke map met alle bijzonderheden van de stad. Het is de laatste dag van Fabienne dan zit het er weer op helaas. Wat vliegen 3 weken toch snel om! We weten zeker dat ze genoten heeft! Ik zal haar vragen of ze zelf iets op de blog wil zetten. Haar eigen ervaringen over Amerika en kamperen/Camper.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s