Fab’s camper / RV ervaring

Ons mam heeft mij gevraagd om hier ook mijn ervaring neer te zetten over het met een RV rond trekken.

Ik vond het weer een hele belevenis. Was in 2017 al met de camper (RV) met hun weg geweest dus ik wist wel al wat ik kon gaan verwachten; namelijk een hoop vrijheid overal waar je naar toe gaat , flexibiliteit in het aanpassen van je route en dat je overal kunt slapen waar je maar wilt.

Nu is dat slapen waar je maar wilt makkelijk in bijvoorbeeld Arizona en Nevada maar voor California is dat wel ff wat anders. Heb je in oa Arizona en Nevada veel BLM land waar je gratis op hele mooie plaatsen kunt overnachten met uitzichten waar de dure campings jaloers op zijn, dan is dat in Californië wel ff anders.

Daar is het niet zo eenvoudig om een betaalbare camping te vinden , vaak zijn ze in het weekend al vol omdat de Amerikanen dan juist er op uit gaan , dus al volgeboekt zijn en vrij duur ( $ 160 per nacht is niks ).

Toch hebben we er een mooie mix van kunnen maken; van iets duurdere campings ( max $ 55 per nacht ) tot gratis overnachten op het laatste stukje BLM of bij de Homedepot ( soort van extreem grote Gamma ).

Het leuke van het reizen met een camper is vooral dat je echt alles bij je hebt; bed , keuken , water ( in een grote tank ) , elektriciteit ( generator ), douche en wc. Je bent dus nergens van afhankelijk en juist daarom is dat BLM kamperen zo leuk ! Lekker rustig en je hebt alles bij. Om de paar dagen heb je wel een camping nodig natuurlijk om je water bij de vullen en je opslagtanks te legen maar dat kàn weer als voordeel hebben dat je dan misschien wel een camping met zwembad treft 😁.

Leuk is ook voor onderweg dat je hoog zit en dus echt een mooi uitzicht hebt over de weg en route die je rijdt.

Jammer dat je met een grote camper niet zo makkelijk een grote stad in kunt maar voor ongeveer $ 45 per dag ( met een volledig afgedekte verzekering die je echt wel nodig hebt en je goed op moet letten dat die erbij zit ) heb je een leuke huurauto waarmee je dan de stad kunt gaan bezoeken. Sommige verhuurbedrijven bieden een gratis pick-up en bring back service aan waardoor je niet met de camper naar het bedrijf hoeft. Iets waar wij in San Diego gebruik van hebben gemaakt. Lekker luxe !!!

Ik heb deze drie weken echt ervaren als in een woord geweldig en ben pap en mam ook ontzettend dankbaar dat ik met hun mee mocht.

De komende dagen als ik terug in Nederland ben heb ik dan ook echt nodig om hetgeen er allemaal gezien is te verwerken en terug te bekijken.

Foto’s en video’s genoeg dus ik vermaak me wel.

Ik kan het niet genoeg zeggen;

Thanks mom an dad. Love you both 💋❤️

❤️❤️💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s