San Diego en Old Town

In Old Town zijn we ook in 2001 geweest samen met René Rogier en Maresca dus er komen veel herinneringen naar boven. Het was in een periode in mijn leven die ik geen tweede keer wil over doen. Maar ook de slechte herinneringen verdwijnen en de mooie blijven….

We lopen door straatjes met Mexicaanse winkeltjes en een heleboel souveniertjes. Daar hebben we genoeg van gekocht in de afgelopen jaren. Het is niet druk dus we hebben alle tijd om ons te vermaken.we hebben een map van San Diego met alle interessante gebieden. Maar alles ligt ver uit elkaar. We parkeren de auto en lopen over de boulevard.Er liggen een aantal grote schepen die je kunt bezoeken, ze lagen er ook in 2012 toen hebben we de boten bezocht. Alleen het immens grote vliegdek schip hebben we toen niet gedaan. We lopen er nu wel naar toen maar we vinden de intree te duur dus doen we het niet. Er zijn genoeg andere dingen te bezichtigen. We zien een mooi beeld van een matroos en zijn liefje.

We zien ook veel mensen op zogenaamde elektrische step . Er staat op dat je ze zo kunt meenemen en erop kunt en mag rondrijden. Daar wil ik meer van weten….er staat een app op die je op je telefoon moet zetten. Via de app gaat alles verder. Ik probeer de app te installeren en ja hoor na betaling is de step geactiveerd! Sil mag het voor mij uitproberen…..hij staat erop en weg is hij 😂😂😂😂 dit is lachen!

Sil en Fabienne zetten ook de app op hun telefoon en activeren hun step! En ja hoor daar gaan we! Wat een uitvinding! Je zie de steppen overal staan langs de weg op de stoep. Ze hebben zelfs met 3 wielen. Geweldig om op deze manier door San Diego te rijden ( of steppen) . We rijden naar het Historic Heart Of San Diego het Gaslamp Quartern. We zoeken naar het Hard Rock Hotel omdat Fabienne een t-shirt moet hebben voor een collega van haar. We gaan steeds harder en krijgen de smaak te pakken…..je moet eigenlijk een helm op en op het fietspad rijden maar we zien ‘collega steppers ‘ ook gebruik maken van de stoep dus wij ook.

We maken nog een stop bij Dunkin Donuts voor een kleine lunch. Nadat we terug zijn bij de auto is het een kwestie van je step afmelden. En op de stoep zetten. We hadden de step ook gezien in San Francisco maar er toen geen aandacht aan besteed. Maar ik kan het iedereen aanraden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s