Vertrek Fabienne

En ja overal komt een einde aan ook aan de vakantie van Fabienne. Ze kijkt al uit naar volgend jaar! We hebben een extra koffer gekocht om alvast wat spullen mee naar huis te nemen onderanderen de auto onderdelen. We hebben alles in bubbel plastic ingepakt en de breekbare dingen gaan in de harde koffer. Ook gaan er wat kleren mee die hier niet meer gedragen gaan worden. Ik geef ook mijn jurkjes mee omdat die niet meer passen!! Ik ben weer een paar kilo aangekomen met mijn gesnoep! 🤔😧Het gaat er wel weer af maar nu nog niet 😫

Helaas word er weer het een en ander vergeten…..cadeau voor GertJan telefoon voor Justin, speciale stiften voor oma en zonnebril van Fabienne. Ik ga alles in een doosje stoppen en opsturen. Dus dat komt wel goed.

We rijden naar het vliegveld en vinden na even zoeken een parkeerplaats bij het vliegveld. Op 100 meter is een bushokje waar we op de shuttle kunnen naar terminal 4 . Bij het afgeven van de koffer is een koffer 200 gr te zwaar! Dus moer er iets overgeladen worden. Aan het gezicht van Fabienne en Sil te zien zijn ze pissig… Het is ook triest maar ja na de spullen over geladen te hebben worden de koffers goedgekeurd. We gaan eerst nog even naar United Airlines omdat ze onze tickets hebben omgezet en ik dat niet kan terug vinden. Op mijn app staat nog steeds de oude tickets. Na informatie ben ik gerustgesteld. We eten nog even een broodje gezamenlijk en ja dan komt het afscheid…..de emotie komen los bij iedereen. Een traan en een lach dikke kussen en een hug….en daar gaat ze….

Ondertussen is het voor ons te laat om Los Angeles uit te rijden dus we gaan naar de camping terug waar we gelukkig nog een plaats hebben. Op een andere state park vroegen ze 75 $ ! Belachelijk duur! Hebben we dus niet gedaan! Nergens mag je parkeren! Overal staan borden verboden te overnachten. Nee het is geen pretje meer om door Californië te rijden voor ons zeker niet meer.

Ondertussen hebben we gehoord dat Fabienne goed is aangekomen in Brussel en dat ze een goede vlucht heeft gehad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s