Aanhangwagen….

Omdat we met de voorbereidingen bezig zijn van ons vertrek voor een korte vakantie komen we tot de conclusie dat we een trekhaak moeten hebben en een aanhangertje voor de quad. De trekhaak is snel gevonden en Sil en Patrick monteren die op de auto. Nu het aanhangwagentje nog….Patrick vraagt zijn broer of we zijn aanhanger mogen lenen en dat is geen probleem…alleen als Sil thuis komt met de aanhanger verschiet ik me kapot! Deze is rijp voor de sloop! Maar volgens Patrick is het geen probleem! Er ligt hout is dat echt helemaal verrot is en een plaat hout boven op alles om de quad op te zetten….ik zeg tegen Sil dit kan niet ze zien ons al aankomen op de campings!

Dus gaan we aan het slopen! We halen het oude hout eruit en Sil rijd naar de houthandel om nieuwe planken te halen. Ik begin met het schoonmaken en schilderen de verf is meteen droog met 42 graden! Als Sil terug komt ga ik aan de slag om het hout in de beits te zetten.

En Sil gaat alles weer in elkaar monteren! Langzaam word dit een leuk project! Alles is nu goed en stevig met flinke bouten in elkaar gezet dus we zullen geen problemen krijgen met de quad.

En het eind resultaat mag gezien worden!

We bellen Patrick op om het filmpje te laten zien en hij blijft maar roepen amazing amazing! Hij kan er niet over uit dat dit hetzelfde aanhangertje is! Hij stuurt het filmpje meteen door naar zijn broer die ook niet geloofd dat dit zijn aanhanger is! Er worden 2 nieuwe bandjes opgezet en alles is weer compleet!

https://youtu.be/-Id4k_jxy2I

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s