We zijn weer ‘on route’

Nadat Fabienne naar huis is gegaan hebben we het behoorlijk druk gehad. De caravan en truck moesten in orde gemaakt worden voor de verkoop. Ik had een advertentie gezet op marktplaats in Nederland en in verschillende Facebook groepen. We kregen heel veel reacties vanuit het hele land. 2 echtparen toonde heel veel interesse en vroegen me constant om informatie. We hadden eigenlijk niet verwacht dat alles zo snel zou gaan….. uiteindelijk is de knoop doorgehakt door een jong stelletje uit Utrecht. Ze zijn al een paar keer in Amerika geweest en willen dol graag gaan reizen. Dan is dit span dus uitermate geschikt voor niet te groot en niet te klein.

We maken verdere afspraken en ik kan aan de slag, er moet nog het een en ander aan vervangen worden maar dat stelt niet veel voor, ik maar nieuwe overtrekken voor de kussens zodat alles er weer fris eruit ziet. Op 14 juni komen ze aan en ze slapen de eerste nacht in een hotel in Tucson, de volgende morgen spreken we af voor een kennismaking ontbijt. Het enige contact dat we hadden ging via Messenger. Na het ontbijt gaan we naar onze plek en laten alles zien. Ze vinden het geweldig! Helaas kunnen we nog niet overschrijven dus moeten we wachten tot maandag. Wel worden er meteen boodschappen gedaan en een generator aangeschaft. Ze willen veel vrij gaan staan dus hebben ze die wel nodig.

Op maandag morgen rijden we naar de verzekering en in dat kantoor zit ook de DMV voor de overschrijvingen. We gebruiken het adres van de camping tot ze een vast adres hebben. De opluchting is van hun gezichten af te lezen omdat ze van zoveel mensen te horen hadden gekregen dat het nooit zou gaan. De beste stuurlui staan nog altijd aan de wal…. meteen na de overschrijvingen en het financiële gedeelte gaan ze naar de camping. De volgende morgen vertrekken ze meteen om aan hun vakantie te beginnen.

Wij zelf hebben het druk met van alles en nog wat, we helpen de Pats en zorgen dat alles weer pico Bello er uit ziet! Patty word in de tussentijd geopereerd aan haar knie ze krijgt nieuwe knie. Na 2 nieuwe schouders heeft ze nu 2 nieuwe knieën en ze klaagt al weer over haar heupen dus die moeten ook nog vervangen worden. Ze knapt heel snel op maar helaas komen ze niet naar Greer om met ons te gaan rijden. Patrick en Arleen gaan proberen om wel naar Greer te komen om een paar dagen met ons te kamperen. Helaas heeft bij Arlene ook het noodlot toegeslagen in de vorm van blaaskanker en op dit moment is ze volop met de chemo behandelingen bezig. Ze hoopt dat ze over een paar weken zich goed genoeg voelt om te gaan rijden. Wat een klote ziekte is het toch….

We kopen ondertussen een andere auto, we gingen op zoek naar een kleine auto maar dat is echt zoeken naar een spelt in een hooiberg! Uiteindelijk is het een Honda Odyssey geworden een 7 pers van. We kunnen alle stoelen eruit gooien en erin slapen als dat nodig is! We hadden niet verwacht dat de truck en caravan zo snel verkocht zou zijn dus moesten we wel een auto kopen…

De Honda is van het jaar 2001 en ziet er nog goed uit! We hebben veel bras gezien en deze was het beste voor de prijs die wij er aan wilde besteden. Alleen moet er nog een nieuwe distributie riem op maar dat zijn de kosten ook niet. Helaas hebben we pech en zijn alle motorsteunen gebroken dus die moeten ook vernieuwd worden. Schijnt een kwaal te zijn van deze Honda. Ondanks deze kosten hebben we niks teveel betaald dus we zijn tevreden.

Ik boek meteen de tickets voor de volgende vlucht! We vertrekken op 2 dec en komen op 2 maart terug dus voor 3 maanden! We willen dan echt een paar maanden gaan rijden met de quad en de eerste afspraken zijn al genoteerd . Of de Pats mee gaan weet ik niet dat is altijd een verrassing.

We willen ook graag een paar maanden naar Bali…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s