Showlow Lake

We rijden via Showlow naar het meer en gaan kijken of onze reservering in orde is. We komen bij de receptie en melden ons aan, ze kunnen onze reservering vinden alleen was het e-mail adres verkeerd gespeld dus daarom niet bij mij aangekomen met de bevestiging. We willen de plaats graag zien en krijgen van de mevrouw achter de bali een uitdraai van de bevestiging en de plaats die we hebben gereserveerd . Hier zie ik dat we voor de 6 dagen 216 $ moeten betalen 36$ per dag! Zonder aansluitingen! Dat gaat niet gebeuren! We betalen nu 7$ per nacht. Dus ik cancel de reservering. We rijden terug naar Showlow en rijden naar de Walmart om uit te zoeken wat er met onze telefoons aan de hand is. We kunnen niet bellen of op internet. Na uitleg horen we dat de AT&T provider hier niet is en geen steunzenders heeft in de verre omtrek! Helaas voor ons dus …

We stappen over op Verizon en hopen op een redelijke internet aansluiting. Al gaat het alleen via de telefoon. Geen hotspot dus. We rijden terug naar Springerville waar we een paar boodschappen doen. Vooral verse groenten. In het dorp Alpine is een kleine Country store met alleen de hoognodige spullen. We zitten op 15 min van de winkel af en op 30 min van Springerville .

We gaan ook kijken waar we kunnen vissen er zijn verschillende meertjes groot en klein. De voorzieningen zijn super geregeld er zijn toiletten ( schoon!) voldoende vuilnis bakken en pvc pijpen die uit de grond steken om je angels en lijn in te doen. Die je niet meer nodig hebt uiteraard. Ook is er bij ieder meer een steiger voor de rolstoelgebruikers met een pad naar de steiger toe. Alles prima schoon en geen zwerfvuil te zien! We nemen ons voor om morgen weer te gaan vissen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s