Heerlijk weer!

We rijden naar het meer vlak bij Springerville en zien dat alle steigertjes al bezet zijn …. we moeten dus vroeger uit ons bed komen. Omdat er geen plaats is gaan we de 191 route rijden die niet toegankelijk is voor campers althans niet aan te raden. We zitten regelmatig in een flinke klim met heel veel bochten werk. Deze weg behoord tot een van de mooiste routes en dat kunnen we beamen! Hij is 121 mijl lang en heeft 460 bochten! We rijden de eerste 40 mijl ongeveer 65 km en we genieten van de uitzichten! We rijden door bossen maar helaas zien we geen wild. Er is hier een wild programma waar ze de Mexicaanse wolf terug in de natuur hebben gezet en zoals we hebben kunnen lezen is het zeer succes vol.

We rijden nog een kleine camping op waar verschillende campers staan kleine formaten (6 tot 7 mt) die kunnen hier wel komen. We zien veel bloemen die vanwege de hoogte nu pas open gaan, het weer is heerlijk! 27 graden en tegen de avond een onweersbui. Maar de volgende dag weer heerlijk warm. Tegen de avond komt er ook steevast een wind opzetten maar dat is niet erg we slapen heerlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s