Weer een poging wagen

We gaan al vroeg naar het water maar wederom is de steiger bezet dus zetten we de stoeltjes langs de waterkant neer. Ik begin al meteen dapper uit te gooien en zit meteen weer vast in de waterplanten. Ik haal een hele tuin naar boven! Maar uiteindelijk lukt het weer alleen moeten we hier vissen met een dobber om niet vast te komen zitten. We zien andere vissers komen zowel vrouwen als mannen maar niemand vangt iets! Helaas na enkele uren geven wij het ook op en rijden we terug naar de camper. Sil heeft de quad omgeturnd in een vismobille ….. de stoeltjes hangen aan de achterkant de hengels moet ik vasthouden voorop bengelt de emmer en zelf heeft hij voor zich het viskoffertje met haakjes draadjes en aas! De wormen zijn we vergeten die stonden nog in de koelkast….misschien dat daarom die vissen niet beten….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s