Heerlijk relaxen

We hebben een paar dagen niks gedaan wat gevist boodschappen gedaan en natuurlijk een was dag! 

Boodschappen doen we in Springerville op een half uurtje rijden, daar is een grote supermarkt de Safeway. Dus af en toe verse groente en fruit inslaan. We updaten ook meteen de telefoons omdat het anders niet gaat.

Af en tie vangen we een forelletje maar ze zijn echt te klein dus gaan ze terug het water in. Zo komen we onze dagen wel door! Het gekke is dat we avonds om maximaal 10 uur naar bed gaan en de hele nacht doorslapen. Het is nu fijn nu het niet meer zo broeierig heet is.

4 th off July is rustig verlopen er mocht geen vuurwerk afgestoken worden omdat er verschillende Bald Eagles een nest hebben. We zien pa of ma regelmatig rond vliegen

Ook is er zuid-west van ons een bosbrand aan de gang. Oorzaak was een inslag tijdens onweer. Het droge gras en wat lage bos struiken staan in de brand. De harde wind maakt het er niet makkelijker op. Soms laten ze de bosbranden met rust zolang ze geen gevaar zijn voor huizen . Om de zoveel jaar is het goed dat er een bosbrand komt zodat de zaden die op de grond liggen ook de kans krijgen om te groeien. We hebben er geen last van alleen als de rook onze kant op komt.

Vandaag ruimen we al wat op omdat we zondag ons eigen gaan verplaatsen naar Greer. Daar verwachten we op 11 juli Patrick en Arlene tenminste als Arlene het aan kan ze zit volop in haar chemo kuren tegen blaas kanker. Het is op BLM land dus geen aansluitingen maar we kunnen een week zonder problemen staan en als we zuinig aan doen met het water zelfs langer. Op dit moment is de camping vol vanwege de 4 th off july een vrije dag voor de Amerikanen. Veel plakken er dan wat extra dagen aan vast zodat ze een lang weekend hebben. Dus om ons heen nu heel veel bedrijvigheid met heel veel quads en vis bootjes voor op het Luna Lake. Gezellig!

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. A.E. Daman-Gahrmann schreef:

  Hi Sil en Yvon,

  Ik volg jullie al enige tijd en geniet van de verhalen.
  Wij, mijn man Marcel, ik en onze zoon Evert zijn al 10x in Amerika/Canada op vakantie geweest wisselend met camper of auto.
  Wij willen graag weten hoe jullie zolang in Amerika kunnen verblijven?
  Het toeristenvisum is toch maar voor 3 mnd?

  Vr.Groeten

  Annelien Daman-Gahrmann

  Like

  1. Ha Annelien we hebben het B1/B2 visum dan mag je 6 maanden gaan. We doen dit al vanaf 2007 ieder jaar 6 maanden en hebben al vele reizen gemaakt maar de laatste reizen zijn hoofdzakelijk in Arizona. Deze staat heeft zoveel te bieden ( de Desert de bergen en bossen in het noorden en natuurlijk de rode rotsen) en soms maken we uitstapjes naar Utah om daar naar toe te gaan met vrienden of familie. We zijn in de gelukkige omstandigheden geweest dat Sil bij de laatste lichting zat die nog met de fut eruit kon( 60) ik heb WAO met een hoop beperkingen maar geniet van alles om ons heen. Nu is Sil bijna 75 en zijn we aan het afbouwen en doen we het rustiger aan. De camper staat bij vrienden in Tucson als we terug zijn in Nederland en wij mogen daar gratis staan. Als tegenprestatie houden we de tuin bij en doen we klusjes in en om het huis. De 2 dames zijn 79 en 80 jaar. We hebben geluk met deze situatie zodat het voor ons te doen was. Helaas krijg ik over 2 jaar ook mijn AOW en dan zijn we genoodzaakt om te stoppen. Maar deze jaren neemt niemand ons meer af toch? Geniet zolang jullie kunnen het leven is heel kort en je moet eruit halen wat erin zit. Lieve groetjes Yvon

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s