Druk op de camping….

Het loopt aardig vol op de camping en overal zie je de pakken stookhout en BBQ’s te voorschijn komen. De verschillende kampeer attributen campers caravans 5th wheels en tenten zijn al leuk om te zien van heel klein tot heel groot! Sommige hebben een laatklep om de quad of “side by syde” binnen te zetten . En het maakt niet uit of je een piepklein tentje hebt de plaats die je hebt is van jou! Ook al zouden daar 4 campers op kunnen staan! Iedere dag is het een uittocht met bootjes hengels en verdere attributen om te gaan vissen. Wij gaan een rit maken met de quad om de drukte een beetje te ontlopen , heerlijk rijden door dit landschap dat zo afwisselend is.

Het weer is omgeslagen van 30 graden naar 22 en wij lopen met een trui aan omdat we het koud hebben!

Vandaag breken we ook op en gaan we verkassen naar Greer een klein dorpje prachtig gelegen in de bossen. Hier zijn een aantal prachtige meren waar we kunnen vissen. We gaan eerst nog wat boodschappen doen voor de komende week. Ook bezoeken we de Western county store, een grote winkel waar ze van alles verkopen van luiers tot pistolen geweren en hoofdpijnpillen. Ook wat camper spullen zoals stoeltjes en tentjes.

Het is heel druk op de weg met kampeerders die weer richting huis gaan, wij hoeven maar een kleine 15 km en dan zijn we weer op ons volgende adres. We staan aan de rand van de bossen en kijken over de prairie ๐Ÿค . We zetten alles weer neer en rijden naar de meertjes die hier vlakbij zijn, het eerste wat mij opvalt is dat er heel veel water in staat! Vorig jaar stond er zo weinig water in dat we een heel end over het drooggevallen meer konden lopen. Nu niet omdat er heel veel sneeuw is gevallen afgelopen winter.

We rijden nog een camping op van National Forest en besluiten dat we hier morgen een paar dagen gaan staan. Het is vlakbij het meer en we kunnen er met de quad naar toe rijden. De kosten zijn ook hier 8 $ maar we hebben alles bij de hand, het is op 5 min van onze afgesproken plaats met Patrick en Arlene. Donderdag komen die vanuit Tucson hier naar toe om met ons te kamperen en rijden. Tot die tijd kunnen wij gaan vissen๐Ÿ˜†.

Ook krijgen we nieuws dat onze kleinzoon en zijn vriendin een zoontje hebben gekregen! We zijn nu dus overgroot oma en opa ๐Ÿ˜‚ helaas is het contact tussen ons niet zo best maar ik ben er niet minder blij om dat ze een prachtige zoon hebben gekregen. Dus Lee en Sabrina van harte gefeliciteerd met Levi! ๐Ÿ’™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s