Komende dagen geen bereik ….

We zijn weer op de camping nadat we 5 dagen vrij hebben gestaan. We moeten dumpen en water innemen . As donderdag rijden we naar het Big Lake op een half uur rijden van Greer. Het is een mooi groot meer dus veel vissen de komende dagen, vandaag Sil trouwens 3 forelletjes gevangen en die heb ik in de oven klaargemaakt Heerlijk! De campings raken steeds voller dus moeten we op tijd aanwezig zijn dat betekend dus donderdags voor het weekend anders is er geen plaats. Geen probleem dus. Helaas is er geen internet en ook de telefoon ligt buiten bereik. Het is een prachtige omgeving met een mooi skigebied. Het doet me denken aan Noorwegen of Zweden. Prachtige bossen glooiende heuvels vele meren en de open vlakte.

We verlaten dus Greer met zijn mooie meren.

En rijden naar Big Lake

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s