Muis in de camper!

Ik lig avonds op mijn bed een boek te lezen als Sil in een keer roept een muis! Ja hoor moet je niet bij mij komen …. muizen en spinnen zijn mijn ergste nachtmerrie ! Dus deze avond en nacht geen oog dicht gedaan! Dus eerst maar naar de winkel om een paar muizenvallen te kopen. Er zit er een bij die we niet kennen en het heeft even geduurd voor die klaar stond en pijnlijke vingers natuurlijk!. Pindakaas erop en afwachten!

En wederom een slaaploze nacht! De volgende morgen nog niks in de val! We gaan vissen en als we thuiskomen zie ik dat de klem is afgegaan! Ja hoor een piepklein muisje! Gelukkig! Voor de zekerheid laten we de vallen nog staan voor andere ongewenste bezoekers…..

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Fabienne van den Berg schreef:

    Ik heb nog een kat in de aanbieding ….. misschien iets voor in de campert ? 😂😂💋

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s