Aspen campground

Aspen campground is ook weer een camping van Nationaal Forest. Hier liggen de Wood lakes waar we weer van gaan genieten. De camping is gedeeld in 2 loops de eerste loop heeft elektra en water aansluitingen de andere loop geen. Helaas moet je voor loop 1 al een jaar van te voren reserveren! We staan dus op de tweede loop. Een mooie grote plaats maar de auto mag hier niet staan en moet naar een parkeerplaats buiten de camping of ik moet daar de volle mep voor betalen, en dat ga ik niet doen. De auto parkeren we buiten de camping op een zogenaamde ‘ overflow’ en met de quad rijden we terug. We hebben de auto maar een dag nodig om naar Payson te rijden om boodschappen te doen. We rijden de volgende morgen naar Bear Lake een prachtig meer midden in de bossen, alleen je kunt er niet dichtbij komen we moeten te voet een steile helling naar beneden over een pad dat bezaait ligt met rotsen en omgevallen boomstammen! Naar beneden gaat wel maar ik ben bang voor de weg naar boven! Ik heb hier al problemen met mijn ademhaling omdat we zo hoog zitten en om dan ook nog te moeten klimmen….

We vangen 4 forellen ik 3 en Sil 1 we zijn hier de enigste die zitten te vissen wel zijn er mensen die met een kano op het water zijn ik vraag me af hoe ze die hier hebben gekregen. Uiteindelijk begint het te betrekken en besluiten we om terug te gaan naar de Quad die we gebruikt hebben om hier te komen. Ik klim in een rustig tempo naar boven en moet af en toe uitrusten en op adem komen ook lig ik af en toe in een innige omhelzing met een omgevallen boom waar ik overheen moet😂. Het duurt een tijd maar ik kom boven! Op de terugweg over de Rim zien we veel herten en een elk. Wat een mooi kolossaal beest is dat toch prachtig!

De forellen worden door Sil schoongemaakt en verdwijnen in de vriezer. De volgende dag rijden we naar Payson 35 mijl verder om boodschappen te doen bij de Walmart. Sil gaat eerst zijn bloeddruk meten, er staat in iedere Walmart een bloeddruk meet apparaat. Hij ziet dat het weer veel te hoog is dus maakt hij zich ongerust. Het is al vanaf mei te hoog. Niet schrikbarend maar te hoog. We doen eerst de boodschappen en rijden daarna naar een Fest Med maar die sturen ons door naar een ER ziekenhuis. Na alle formulieren ingevuld te hebben komt Sil op een bed te liggen en beginnen de onderzoeken. Hart filmpje bloedonderzoek en bloeddruk word constant gemeten. Hij krijgt een infuus met vocht en dan is het wachten geblazen op de uitslagen zijn hart is in orde! Nu de bloedonderzoeken nog en er word een scan van zijn hoofd gemaakt. Terwijl we wachten neem ik contact op met de hulpdienst in Nederland en leg ik de situatie uit. Ze maken een rapport op en ik beloof meteen terug te bellen met de uitslag. Ik sluit het gesprek en meteen komt er een dame van de administratie om af te rekenen! We zijn net een half uur binnen! De rekening van vandaag is 4088.00 $! Voor deze standaard onderzoeken hebben ze een vaste prijs! Zodoende wist ze al wat we moesten betalen. MAAR ze kan ons een korting aanbieden ! Als we nu direct betalen hoeven we maar 916$ te schuiven!

Ik neem weer contact op met de hulpdienst en overleg eerst met hun, ze vinden dat we met de deal akkoord moeten gaan en dat alles via OHRA geregeld word , ik moet dat dan wel voorschieten! Ik betaal uiteindelijk met de credit card en weer moeten we wachten op de uitslagen. Na 4 uur komen de uitslagen binnen ze kunnen niks vinden de bloedwaarden zijn goed en de scan van zijn hoofd ook we krijgen het advies om naar een huisarts te gaan voor medicijnen tegen hoge bloeddruk. De bloeddruk was ondertussen weer normaal nadat ze via het infuus medicijnen hadden toegediend. We konden gaan maar de buitendeur bleef gesloten! Hier kom je zomaar niet uit😂 er word eerst gekeken of je geld al binnen is! Het is al laat als we buiten staan en ik moet nog naar de Laundry om mijn was te doen! Om nu naar de camping te rijden en morgen weer 56 km terug zie ik niet zitten dus word de was nog even gedaan. We rijden nog even lang een hamburger keten ( 5 Guys) omdat ik geen zin heb om ook nog te koken als we zo laat terug op de camping zijn. Op de weg terug zien we langs de snelweg de herten en de elk lopen dus we rijden niet te snel! Er zijn op deze weg speciale oversteek plaatsen voor de herten! Met een stoplicht! Zo gauw de herten in de buurt komen geven via censoren een signaal en springen de stoplichten op rood! Mooie regeling maar soms houden die beesten zich niet aan de regels en steken ze buiten de oversteekplaats over met alle gevolgen van dien! Je ziet hier en daar ook dode herten liggen 😟 Uiteindelijk komen we om 9 uur aan en het is stikdonker! We laden de boodschappen uit en laten de auto staan die gaan we nu niet op de parkeerplaats zetten. Ook wij houden ons af en toe niet aan de regeltjes…..

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Mieke schreef:

    Jee wat een toestanden maar gelukkig is alles goed….
    Groetjes Mieke

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s