Weer een nieuwe plek gevonden

We staan langs de weg naar Yong in het bos. Hier zijn verschillende plaatsen waar we kunnen gaan staan. Aangezien het de laatste dagen in de middag iedere keer heeft geonweerd is het op sommige plaatsen nat en blubber. Daar willen we niet gaan staan dus rijden we verder. We hebben de camper bij het Visitor centrum gezet en gaan kijken met de auto. Dat is iets gemakkelijker. We rijden eerst een bos weg in en zien links en rechts kampeerplaatsen maar allemaal bezet! Dus verder kijken. Op de weg naar het plaatsje Yong zien we dus links en rechts plaatsen om te staan en we kiezen een plekje uit. We koppelen de aanhanger eraf en laten die achter en we gaan de camper ophalen. Het is maar een paar minuten rijden. Als de camper op zijn plaats staan word het wederom donker! We krijgen van 2 kanten onweer op ons af !

We zijn net klaar als het losbarst! Dus we wachten de buien even af. Alles is door en door nat dus gaan we vandaag ons gemak houden en niet vissen of quad rijden….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s