Kleine verjaardag gevierd

Tja 65 jaar geworden toch knap van mezelf vindt ik. Nog niet gepensioneerd dat komt volgend jaar. Het was in ieder geval gezellig met de Pats en Arlene en Patrick. Meteen een afspraak gemaak om te gaan rijden op de Empire Ranch.

Ik ben al bezig met de kasten aan het opruimen en aan het selecteren wat er mee naar huis gaat. Het zullen weer volle koffers zijn ook omdat een hoop spullen van de PT Cruiser mee moeten.

Omdat Sil een rammel hoorde zijn we ook naar de garage gegaan daar hebben ze ook de Airco bijgevuld en geconstateerd dat er een schokbreker kapot was. Die is dus meteen vernieuwd. De andere schokbrekers waren nog in een goede conditie! Dus Sil is weer blij en hoort geen rammel meer. Ik ook blij omdat ik anders gestoord word van Sil die daar dan over blijft praten. …..

En gisteren kwam Pat om te vragen of we de ATV van hun wilde meenemen in plaats van de onze. Dit omdat ze die al 7 maanden hebben en er staat nog geen mijl op! Het is een grote 2 persoons quad maar wij snappen niet waarom ze deze hebben gekocht. De UTV die ze hadden was 10x beter! Maar we laden hem op en zullen zien wat het word.

We worden er niet blij van! Het is een prachtige quad daar niet van maar waar je benen en voeten zijn word gloeiend heet van de warmte die de motor afgeeft! We heb en al een lange broek aan anders was het helemaal niks. Ook het gas hendeltje moet je met je duim bedienen in plaats van een handvat is het een klein hendeltje waar je duim na een uur zeer van gaat doen. Ik ben bang dat de Pats deze Quad niet lang zullen hebben.

Vanmiddag hebben we de eerste rit gemaakt en veel koeien gezien 😂🐄🐂 Morgen gaan we vroeg op pad! Het is hier een stuk koeler omdat je op 4500 ft zit. Het waait ook een beetje. In Tucson is het nu 42 graden, och je went eraan …..de twee airco’s draaien op volle toeren! En de flesjes drinkwater zijn niet aan te slepen ! Ik lig nu in of op mijn bed en we hebben de buitendeur open staan, de koeien en vooral de kalveren lopen buiten rond en zijn zeer nieuwsgierig!

Helaas is het de paartijd van de Tarantula ( vogelspin) dus die lopen of kruipen er hier nu veel rond. Ze hebben geen interesse in ons alleen op zoek naar een partner ! Pffft

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s