Al weer een tijdje in Tucson

We hebben vorig weekend ons eigen best vermaakt. Het was een stuk koeler op de Empire ranch en nu dus weer in Marana. Afgelopen week was het 43 graden! En ik kan jullie vertellen dat het niet leuk is als je op dat moment de camper in de wax gaat zetten! Maar ja ik doe het ieder jaar dus ook nu. Alleen stap ik om 6 uur s’morgens uit mijn bed om tot 9.00 uur een gedeelte te doen, na 9 uur gaat het echt niet meer!

En ja 43 graden daar weten ze nu in Nederland ook alles van! Alleen is het daar een dag misschien 2 dagen maar hier gaat het de hele zomer zo door! Dat was dus ook de reden dat we in het noorden zaten!

De monsoon ( regentijd) heeft nog geen verassingen gebracht, normaal zou het iedere dag even moeten onweren maar er valt amper een druppel! Je zier de bui hangen letterlijk en figuurlijk maar het water haalt de grond niet!

We zijn langzaam alles aan het verzamelen wat er mee naar huis moet ook mijn zomer kleren moeten mee omdat we volgende zomer niet hier zullen zijn. Onze winterkleren blijven nog even hier, het kan koud zijn in december en januari. De koffers liggen buiten klaar en iedere keer gooien we daar iets in. Je kunt nu niet gezellig buiten zitten ook avonds niet omdat het dan nog 37 graden is! Onze beide airco’s draaien overuren! Alleen nachts gaan ze uit en doen we de ramen en deur open om een beetje door te laten waaien. Het is niet leuk als je binnen moet blijven maar anders loop je echt van de ene airco naar de andere. Ik snap niet dat de mensen dat hier uithouden! De Pats hoor ik ook praten over verhuizen naar Payson omdat het daar voor hun veel beter zou zijn, ik zou zeggen gaan want dit is geen doen. Het enigste wat mooi is zijn de zonsondergangen! De mooiste van de wereld! Daar kan ik naar blijven kijken omdat die constant verandert.

Dus ja de laatste bestellingen komen binnen voor de PT Cruiser en ook laat Sil een cover maken voor op het dashboard. Ik ben langzaam alles leeg aan het maken betreffende het koken, de vriezer is bijna leeg. Patrick heeft een extra ventilator geplaatst bij de achterkant van de koelkast, er staat de hele dag de zon op en word veel te warm. Ook omdat we de luifel er nog niet aan hebben hangen. Dat komt volgende week.

Wat zijn nu 6 maanden? Die vliegen voorbij! Zo zit je thuis in Bakel aan tafel vervolgens in Tucson en wederom in Bakel! Het stelt niks voor! Zo zie je je leven langzaam voorbij gaan en toch hoop ik dat we er beiden alles uit hebben gehaald! Al is het nog niet over natuurlijk maar ik zeg altijd wat we gehad hebben neemt niemand ons nog ooit af! En natuurlijk we worden een dagje ouder en moeten we ons realiseren dat we een hoop minder kunnen maar we genieten nog iedere dag!

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Leonie schreef:

  Wat een prachtig verhaal. De foto’s zijn bijna buitenaards. Waarom blijven jullie in Arizona met de haast ondraaglijke hitte? Ik ben blij
  Als ik in oktober Florida achter mij kan laten en er de eerste jaren zeker niet zal terug komen. Hebben jullie al iets van de voertuigen verkocht? Ik ben van plan na volgend jaar de Mercedes diesel in te ruilen op een benzine camper en die naar Nederland te verschepen en in Europa te gaan rond trekken. MISSCHIEN.

  Like

 2. Carla Derksen schreef:

  Mooi geschreven zus,
  En super mooie foto’s!!
  Toch ben ik blij als je weer naar Nederland komt en ik je een knuffel kan geven 😊
  Dat je nog lekker geniet saampjes🥰

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s