In de startblokken

We staan in de startblokken om weer te vertrekken. We verlaten morgen Tucson en rijden dan naar Phoenix. We hebben een huurauto die we nadat we de koffers hebben weggebracht terug brengen naar het verhuurbedrijf. We gaan vrijdagmorgen met de hotel shuttle naar het vliegveld. Waarom niet met de huurauto? Omdat het verhuurbedrijf buiten het vliegveld ligt en wij met 3 flinke koffers 2 handbagage rugzak en pakket toch heel wat te sjouwen hebben 😂. Dan liever voor de deur van het vliegveld afgezet worden en in een paar stappen ben je de bagage al kwijt.

Gelukkig kon ik onze tickets veranderen, via Gate1 was dit niet mogelijk alleen tegen 155 euro per persoon ! Dus 310 euro om een ticket te veranderen wat ze eerst zelf al hadden verandert! Ik bel naar United en dan begint het….spel je naam….ik heb nu gelukkig een lijstje naast me liggen met het Engelse alfabet de EIJ in mijn achternaam maakte het voor mijn moeilijk. De man van United heeft 140 min in de wacht gestaan bij Lufthansa ! Toen gaf hij het op. Hij gaf mij het telefoonnummer om zelf te bellen. Dat heb ik dus gedaan en meteen iemand aan de telefoon. Heerlijk weer dat spellen….maar gelukkig alles snel geregeld en geen kosten in rekening gebracht! We hebben nu 2 uur overstap tijd en dat is genoeg om iets te eten en drinken. Ook zag ik dat we de eerste 2 koffers niet hoeven te betalen wat bij Gate 1 wel was geweest dus ook weer 200 euro uitgespaard! Dus ja even moeilijk met het spellen en zolang in de wacht maar het heeft wel geresulteerd in het niet betalen van 310 + 200 = 510 euro !

En ja de laatste afscheidsetentjes en nu voor de verandering bij de Dutch Eatery in Tucson. Hollandse kok die getrouwd is met een vrouwtje uit Tucson. We hebben heerlijk gegeten ! Sil en Patrick Kibbeling met friet Arlene had pasta en ik nasi goreng inc kroepoek en satesaus. Niet echt Hollands maar wel lekker.

De Pats gingen niet mee smoesjes als te duur te sjiek en te ver rijden… maar uiteindelijk kwam het eruit, Patty was teveel onder invloed van haar medicijnen. Ik zou echt willen dat de Amerikanen niet altijd zo om de brij heen hangen maar gewoon zeggen wat er is dat is voor iedereen veel makkelijker…..maar ja op een of andere manier zijn ze zo bang iemand tegen het hoofd te stoten dan ze liever een smoes verzinnen. Jammer maar het is zo.

We zijn afgelopen maandag toch nog even Mnt Lemmon op geweest een prachtige route met mooie vergezichten. Iedereen denkt dat Tucson een saaie desert is maar we hebben hier een prachtige groene desert met er om heen mooie bergen met het kleine skigebied. En niet onbelangrijk boven op die berg is het een stuk koeler! Het gaat tot 2500 meter en links en rechts zie je prachtige picknick plaatsen die nu vol zijn omdat het Labor day is een vakantiedag voor de Amerikanen. Voor ons een leuke afsluiting van een fijne tijd in Arizona! Nu nog hopen dat ze ons binnen laten in december!

Vandaag hebben we een afscheidsetentje gehad met René en Ana die we ontmoet hebben in het noorden van Arizona. Het was heel gezellig en we hopen als we terug komen in december vele ritten te maken! Ana stuurde me nog onderstaand filmpje …. geen flauw idee wat er staat mijn Spaans gaat niet zo ver 😂.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s