In de startblokken

We staan in de startblokken om weer te vertrekken. We verlaten morgen Tucson en rijden dan naar Phoenix. We hebben een huurauto die we nadat we de koffers hebben weggebracht terug brengen naar het verhuurbedrijf. We gaan vrijdagmorgen met de hotel shuttle naar het vliegveld. Waarom niet met de huurauto? Omdat het verhuurbedrijf buiten het vliegveld ligt en wij met 3 flinke koffers 2 handbagage rugzak en pakket toch heel wat te sjouwen hebben 😂. Dan liever voor de deur van het vliegveld afgezet worden en in een paar stappen ben je de bagage al kwijt.

Gelukkig kon ik onze tickets veranderen, via Gate1 was dit niet mogelijk alleen tegen 155 euro per persoon ! Dus 310 euro om een ticket te veranderen wat ze eerst zelf al hadden verandert! Ik bel naar United en dan begint het….spel je naam….ik heb nu gelukkig een lijstje naast me liggen met het Engelse alfabet de EIJ in mijn achternaam maakte het voor mijn moeilijk. De man van United heeft 140 min in de wacht gestaan bij Lufthansa ! Toen gaf hij het op. Hij gaf mij het telefoonnummer om zelf te bellen. Dat heb ik dus gedaan en meteen iemand aan de telefoon. Heerlijk weer dat spellen….maar gelukkig alles snel geregeld en geen kosten in rekening gebracht! We hebben nu 2 uur overstap tijd en dat is genoeg om iets te eten en drinken. Ook zag ik dat we de eerste 2 koffers niet hoeven te betalen wat bij Gate 1 wel was geweest dus ook weer 200 euro uitgespaard! Dus ja even moeilijk met het spellen en zolang in de wacht maar het heeft wel geresulteerd in het niet betalen van 310 + 200 = 510 euro !

En ja de laatste afscheidsetentjes en nu voor de verandering bij de Dutch Eatery in Tucson. Hollandse kok die getrouwd is met een vrouwtje uit Tucson. We hebben heerlijk gegeten ! Sil en Patrick Kibbeling met friet Arlene had pasta en ik nasi goreng inc kroepoek en satesaus. Niet echt Hollands maar wel lekker.

De Pats gingen niet mee smoesjes als te duur te sjiek en te ver rijden… maar uiteindelijk kwam het eruit, Patty was teveel onder invloed van haar medicijnen. Ik zou echt willen dat de Amerikanen niet altijd zo om de brij heen hangen maar gewoon zeggen wat er is dat is voor iedereen veel makkelijker…..maar ja op een of andere manier zijn ze zo bang iemand tegen het hoofd te stoten dan ze liever een smoes verzinnen. Jammer maar het is zo.

We zijn afgelopen maandag toch nog even Mnt Lemmon op geweest een prachtige route met mooie vergezichten. Iedereen denkt dat Tucson een saaie desert is maar we hebben hier een prachtige groene desert met er om heen mooie bergen met het kleine skigebied. En niet onbelangrijk boven op die berg is het een stuk koeler! Het gaat tot 2500 meter en links en rechts zie je prachtige picknick plaatsen die nu vol zijn omdat het Labor day is een vakantiedag voor de Amerikanen. Voor ons een leuke afsluiting van een fijne tijd in Arizona! Nu nog hopen dat ze ons binnen laten in december!

Vandaag hebben we een afscheidsetentje gehad met René en Ana die we ontmoet hebben in het noorden van Arizona. Het was heel gezellig en we hopen als we terug komen in december vele ritten te maken! Ana stuurde me nog onderstaand filmpje …. geen flauw idee wat er staat mijn Spaans gaat niet zo ver 😂.

13 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Yvon Fetlaar schreef:

  Hallo Silvester en Yvon,
  Met heel veel plezier lees ik jullie verhalen. Graag zou ik in contact met jullie komen omdat ik een aantal gerichte vragen heb.Hoop van jullie te horen.
  Met vriendelijke groet.Yvon Fetlaar

  Like

  1. Hallo Naamgenoot, toevallig zit ik nu achter de computer en lees je berichtje, waar kan ik je mee helpen?

   Like

 2. Yvon Fetlaar schreef:

  Hallo,leuk dat je al zo snel reageert.
  Wij hebben al twee keer, op de motor, een tocht van 4 weken door Amerika gemaakt en zijn in de ban geraakt van dit mooie land.
  Nu willen wij,net als jullie,voor een aantal maanden naar Amerika komen,maar dan met een caravan en auto en die daar kopen.
  Wij zouden graag willen weten hoe jullie dat hebben gedaan.Of is er een site om met mensen in contact te komen die hier ervaring mee hebben. Waar moeten we op letten en wat moeten we vooral wel en niet doen.
  Dit zijn al een heel wat vragen,maar ik hoop dat jullie ons op weg willen helpen.

  Met vriendelijke groet,
  Yvon en Aloys uit Kampen

  Ik heb net de hele procedure uitgelegd op FB waar ook veel vragen waren. Ben je lid van FB en de groep Amerika met de camper? Ik kan het hier ook plaatsen het is heel veel informatie. De koop van een caravan en truck is makkelijk en goed te doen, we hebben die dit voorjaar verkocht.
  We hadden op de truck onze quad staan tijdens korte reisjes . Super combinatie! Zeker voor jullie als je een motor wil aanschaffen. heb je al eens gedacht aan een toy hauler? Dan kan de motor achterin de caravan. Sommige mensen willen dit niet ivm benzine luchtjes..
  Onze Quad paste precies in een truck met long bed zoals ze dat zeggen. Let daar op als je een truck koopt. Wij hadden een 2 Deurs truck ook niet makkelijk als je boodschappen gaat doen. De 2.5 deur is beter of de 4 deur nog beter. Keuze genoeg Dodge Ford Toyota en Chevrolet zijn de meest verkochte volgens mij.
  De kosten van een truck en caravan liggen natuurlijk veel lager als een camper en auto. onderhoud camper gedeelte en motor en verzekeren is ook veel hoger.
  Wij reden met de camper naar een gebied ( BLM )waar we de caravan konden plaatsen en gingen dan met de quad rondrijden. Als het iets verder weg was reden we met de truck naar die plek en gingen dan een dag rijden. We lieten de caravan dan staan.
  Het kopen van een caravan of truck kan bij een particulier of dealer. Je hebt een adres nodig om te registreren of een LLC in Montana. Bereid je goed voor. Huur een camper voor een paar weken en ga rustig op zoek. Rij naar dealers en kijk ook bij particulieren neem een vochtmeter mee die meet het vochtgehalte in caravan muren. Een lek kan weggemoffeld worden zodat jij er niks van merkt maar wel met de enorme schade komt te zitten.
  Ik kan je een zeer goede dealer aanbevelen in Arizona een klein familie bedrijf dat nog achter hun producten staan. Voor de caravan. Hij heeft er nooit zoveel dus regelmatig op hun site kijken.
  https://www.nelsonrv.com/used-rv-listings-tucson/
  Koop geen nieuwe. Maar kijk voor een jonge gebruikte daar zijn alle kinderziektes al van behandelt. Vraag naar de rekeningen.
  Voor de truck hetzelfde ga naar verschillende dealers en laat je niet intimideren of overrompelen. Bij koop van een particulier laat de truck dan keuren bij een garage. Koop nooit online ( EBay of Andere site). Ons boden ze een camper aan die er van binnen en van buiten prachtig uit zag en een goede prijs had maar er had iemand sigaren in gerookt! Die lucht krijg je er nooit meer uit!
  Misschien heb je nog meer vragen dan laat het maar horen.
  Gr Yvonne

  Like

  1. Ik heb net de hele procedure uitgelegd op FB waar ook veel vragen waren. Ben je lid van FB en de groep Amerika met de camper? Ik kan het hier ook plaatsen het is heel veel informatie. De koop van een caravan en truck is makkelijk en goed te doen, we hebben die dit voorjaar verkocht.
   We hadden op de truck onze quad staan tijdens korte reisjes . Super combinatie! Zeker voor jullie als je een motor wil aanschaffen. heb je al eens gedacht aan een toy hauler? Dan kan de motor achterin de caravan. Sommige mensen willen dit niet ivm benzine luchtjes..
   Onze Quad paste precies in een truck met long bed zoals ze dat zeggen. Let daar op als je een truck koopt. Wij hadden een 2 Deurs truck ook niet makkelijk als je boodschappen gaat doen. De 2.5 deur is beter of de 4 deur nog beter. Keuze genoeg Dodge Ford Toyota en Chevrolet zijn de meest verkochte volgens mij.
   De kosten van een truck en caravan liggen natuurlijk veel lager als een camper en auto. onderhoud camper gedeelte en motor en verzekeren is ook veel hoger.
   Wij reden met de camper naar een gebied ( BLM )waar we de caravan konden plaatsen en gingen dan met de quad rondrijden. Als het iets verder weg was reden we met de truck naar die plek en gingen dan een dag rijden. We lieten de caravan dan staan.
   Het kopen van een caravan of truck kan bij een particulier of dealer. Je hebt een adres nodig om te registreren of een LLC in Montana. Bereid je goed voor. Huur een camper voor een paar weken en ga rustig op zoek. Rij naar dealers en kijk ook bij particulieren neem een vochtmeter mee die meet het vochtgehalte in caravan muren. Een lek kan weggemoffeld worden zodat jij er niks van merkt maar wel met de enorme schade komt te zitten.
   Ik kan je een zeer goede dealer aanbevelen in Arizona een klein familie bedrijf dat nog achter hun producten staan. Voor de caravan. Hij heeft er nooit zoveel dus regelmatig op hun site kijken.
   https://www.nelsonrv.com/used-rv-listings-tucson/
   Koop geen nieuwe. Maar kijk voor een jonge gebruikte daar zijn alle kinderziektes al van behandelt. Vraag naar de rekeningen.
   Voor de truck hetzelfde ga naar verschillende dealers en laat je niet intimideren of overrompelen. Bij koop van een particulier laat de truck dan keuren bij een garage. Koop nooit online ( EBay of Andere site). Ons boden ze een camper aan die er van binnen en van buiten prachtig uit zag en een goede prijs had maar er had iemand sigaren in gerookt! Die lucht krijg je er nooit meer uit!
   Misschien heb je nog meer vragen dan laat het maar horen.
   Gr Yvonne

   Like

  2. Yvon Fetlaar schreef:

   Ik zit niet op facebook, maar het klinkt al heel geweldig.
   We gaan maar eens even op de site kijken die je aangeeft en ik denk dat we nog best veel vragen hebben. Maar dan kom ik bij je terug.
   Voor nu heel erg bedankt en een fijne reis samen.

   Groet

   Like

   1. Een camper kopen in Amerika….

    Word niet verliefd! Dat is mijn eerste advies aan beginnende kopers. En laat je niet gek maken door de verkopers die op provisie werken! Als de koop rond is zien ze je niet meer staan. Dan word die vriendelijke verkoper een heel andere man of vrouw.

    Indien u op zoek gaat naar een camper lees dan eerst alles op internet door, welk merk u zoekt hoe oud en groot hij maximaal mag zijn benzine of diesel en vergeet ook niet om in verschillende Facebook groepen informatie op te vragen aan de mensen zelf. Er is een facebook groep Full-Time RVers die u graag de nodige informatie willen geven. Zij zijn uiteindelijk de gebruikers van deze campers en hebben de nodige ervaringen. Full-Time RVers group, Er is ook een fb groep RV horror stories. Stel vragen op deze site en adviezen. Ze kunnen je van goede adviezen voorzien.

    Op het moment dat je bij een dealer aankomt komen de verkopers je al tegemoet en vragen wat je komt doen en wat je zoekt. Ben duidelijk door te vertellen dat je een bepaalt budget hebt, de verkoper zal proberen je een duurdere te verkopen. Hij krijgt provisie dus heeft er zeker baat bij als hij je een duurdere kan verkopen. Verkopers zijn vriendelijk en geven je zoveel mogelijk uitleg. Word dus niet verliefd op de eerste de beste camper! Hou in de gaten dat de prijzen altijd ex tax (belasting) is dus dat komt er nog bij! Er zijn verschillende staten die geen tax heffen onderanderen Montana en Oregon. Iedere State heeft verschillende tax. Dus het maakt veel verschil waar je de camper koopt.

    Vraag naar de ‘out of door prise’! Dit is de prijs incl de tax en de nodige extras die erbij kunnen komen. Begin met 40% minder te bieden dan de vraagprijs de verkoper zal hier niet blij mee zijn en gaan overleggen met de manager. Dan komt hij terug met een tegenbod dat aanzienlijk hoger ligt als dat u wil betalen. Stel eisen als er reparatie’s moeten gedaan worden en accepteer geen nee. Nu bied u iets hoger als uw eerste bod en leg de nadruk op het feit dat u niks hebt in te ruilen en u contant betaald! Als dit geen indruk maakt laat dan zien dat u het geld bij u hebt. Het klinkt gek maar 85% dat het werkt en hij overstag gaat. Indien hij niet verder wil zakken als het door u gebodene bod ga dan niet verder met hem onderhandelen maar geef hem een visite kaartje met uw telefoon nummer erop en verlaat het terrein. Er zijn meerdere dealers dus u gaat naar de concurrent en het spel herhaalt zich.

    Tot slot nog even dit vind het niet vreemd als de verkoper die eerst nog zo vriendelijk was alsof het uw beste vriend was u bij een volgend bezoek niet meer herkent….voor hem bent u niet meer belangrijk……

    Koop een tweedehandse en koop daarbij een extended warranty . Dat kun je voor 1 -2-of 3 jaar. Dat is een garantie van bumper naar bumper. Ook het motor gebeuren valt daar onder. Wij betaalde voor een verzekering van 3 jaar 3500 $ Bedenk dat de minste reparatie al flink kan oplopen. Onze camper was 8 jaar oud en had het eerste jaar al de nodige problemen. De level-jacks moesten vernieuwd worden wat al meteen een fikse rekening van 1800$ was. Dus ja het is zeker het overwegen waard!
    https://www.eaglevisionrv.com/best-rv-extended-warranty?keyword_session_id=vt~adwordskt~%2Brv%20%2Bwarrantymt~bta~332671842610&_vsrefdom=wordstream&gclid=EAIaIQobChMI-r_bvZb45AIVWud3Ch1cGQq3EAAYAiAAEgKuW_D_BwE

    Kijk ook bij particulieren en laat hem keuren op lekkage. Vraag naar onderhoud boekjes cq rekeningen. Bedenk dat de kwaliteit van campers niet dezelfde eisen hebben als de campers in Europa. Ze zien er luxe uit zolang je niet verder kijkt.

    Met een nieuwe camper loop je gegarandeerd tegen veel problemen aan omdat er geen kwaliteits controle is aan het eind van de lopende band! Dus veel problemen kun je dan verwachten. En heel veer reparaties…

    Hebt u uw droomcamper gevonden en het is een nieuwe dan krijgt u een jaar garantie. Bij een jonge gebruikte krijgt u misschien 3 maanden….bij een oudere camper 24 uur maar u mag het terrein niet verlaten! Wat inhoud dat u kunt overnachten op het terrein ( of vlakbij) en alles uit kunt proberen. Uiteraard na de verkoop. Zorg dat de dealer de afspraken tussen u nakomt, dit wil wel eens verkeert uitpakken. Dus zet alles op papier. Vlak voor u de camper of 5th wheel komt ophalen krijgt u een zogenaamde “walk- through” Dat wil zeggen dat er iemand van het bedrijf u alles uitlegt betreffende de camper de slide outs (indien aanwezig) uitleggen hoe de apparaten werken de luifels enz.
    U moet nu de camper verzekeren anders kunt u de camper niet registreren bij de DMV ( https://www.dmv.ca.gov/portal/dmv/dmv/vr) en krijgt u de camper niet mee van de dealer!
    Wat anders is als in Nederland waar uw auto of camper verzekert is en het niet uitmaakt wie er in rijd zijn de regels anders in Amerika. Daar staat de chauffeur op de verzekering. Die mag alleen de camper rijden. Je kunt een ander persoon toevoegen maar dat verhoogd de prijs van verzekeren. Let op bij verhuren aan familie of vrienden u moet dit melden aan de verzekering! De persoon die uw camper dan gaat besturen komt op uw verzekering te staan. Het zal zeker effect hebben op uw betaling van de verzekering. Besef ook dat als u gaat verhuren u genoteerd kan worden door de USA als een bedrijf!
    De enigste verzekering die de camper verzekert is https://www.progressive.
    Dit in verband met uw Nederlandse rijbewijs. Ik raad de mensen meestal aan om niet online een verzekering af te sluiten maar naar een kantoor in de stad (waar je bent ) te gaan die de verzekering van Progressive in hun bestand hebben. Ben er zeker van dat ze je hebben geaccepteerd ! Als je in Nederland schade vrije jaren hebt opgebouwd vraag dan aan je verzekering of ze je dit willen toesturen ( in Engels)zodat je dat kunt overleggen aan de verzekering. Sommige Nederlandse verzekeringen werken hieraan mee andere niet.

    Ook lees op website’s als rv travel omdat hier veel campers trailers en 5 th wheels teruggeroepen worden door de fabrikanten. https://www.rvtravel.com
    Het adres is niet zo’n probleem dat word gebruikt voor de registratie. Kan het adres van een camping zijn. Daarna kan alles geregeld worden via internet. Je kunt een postbus aanvragen voor je post bij het postkantoor. Het makkelijkste is een vast punt vanwaar je iedere keer vertrekt met de camper. Een LLC zou ik ook zeker aanraden! Je hebt dan een papieren bedrijf waarop de camper word geregistreerd ook kun je daar de verzekering laten lopen. Het is niet alleen de aanschaf van een LLC je moet ook rekening houden met het feit dat iedere handeling die het bedrijf die jullie LLC beheerd ook betaald moet worden. Stel je zit in Arizona en je ziet een mooie camper dan moet die op Montana kenteken komen te staan dus moet je naar Montana rijden om daar alles te regelen. Je kentekenplaten komen dan later als alles is geregeld ( verzekering). Montana heeft geen sales tax. Het heeft niks met de dealers te maken. Ze hebben alleen wat meer papierwerk en moet er iemand van het bedrijf de camper naar de grens rijden dan krijg je een Out the state dilivery. Jullie moeten dan naar Montana om alles te regelen. Koop je een camper in Montana dan heb je dat niet. Koop geen camper van Campingworld! Die staan op de rand van een faillissement. Je kunt dan fluiten naar je garantie.

    Op het moment dat je een camper hebt gekocht kun je alles door het bedrijf (dealer) laten regelen je krijgt dan een papieren kenteken dat je voor het raam legt. Dit kenteken is 90 dagen geldig. In deze tijd moet de dealer alles regelen en krijg je de papieren op je adres gestuurd en hiermee ga je naar de DMV. Dan krijg je na betaling van tax en de registratie je kentekenplaten mee. Arizona heeft maar 1 plaat . Bij een LLC regelt de rechtspersoon dit alles en krijg je kentekenplaten van Montana. Bij een particulier moet je samen naar de DMV en krijg je meteen alles mee ook weer na dat de camper eerst verzekert is!

    Sommige staten hanteren een CO 2 keuring die ieder jaar gedaan moet worden voor je weer je nieuwe sticker krijgt. De keuring op zich stelt niet veel voor en de kosten waren afgelopen jaar 12$ maar je krijgt een papier mee dat je de keuring bent gepasseerd en die neem je mee naar de DMV. Waar je een sticker krijgt die je op je kenteken plakt.

    Als je een visum hebt voor 6 maanden ga dan voor een Amerikaans rijbewijs. niet mogelijk in alle Staten. Kosten 10$ en veel voordelen ( lees keuzes) in verzekeringen.

    Zelf trekken we er ieder jaar 2 dagen voor uit om alles te regelen, we moeten dan naar de DMV voor een tijdelijke toestemming om met de auto en camper de CO2 keuring te laten doen. Na de keuring terug naar de DMV voor betalingen en nieuwe stickers. De verzekering start ik via internet, als de camper in opslag staat hebben we alleen een diefstal en brand verzekering als we weer de weg op gaan verhoog ik het naar een full cover voor de camper en een WA verzekering voor de auto.
    Over de prijs van een verzekering kan ik niks zeggen omdat het van veel factoren afhankelijk is. ( nieuwe camper of tweede handse, diesel of benzine enz )

    Opslag van de camper kan op veel manieren overdekt bewaakt bij vrienden of op een camping die ook soms een storage aanbieden. De prijs per maand is dan ook zeer uitlopend.
    Er zullen best nog veel vragen zijn en ik wil ze graag beantwoorden. Ook zal het niet overal hetzelfde zijn de regels zijn per state verschillend dus bereid je goed voor. Wij hadden een camper gehuurd voor 3 weken en die tijd hebben wij gebruikt om de dealers en particulieren te bezoeken. Neem de tijd en neem geen overhaaste beslissingen. Ga je echt rond reizen koop dan geen grote camper maar een kleinere zodat je de steden ook kunt bezoeken. Wil je iedere keer een langere periode blijven (6maanden) overweeg dan om een auto erbij te nemen. Het geeft een hoop rust in je reis gedrag. Je zet dan de camper op een camping of BLM en gaat met de auto de omgeving verkennen. Je verplaatst dan je huis ( camper) iedere keer en gebruikt de auto om te verkennen en je boodschappen te doen. Het scheelt je heel veel in je benzine kosten… In plaats van vele kilometers beperk je tot een State, het geeft veel meer rust en je hebt de tijd om alles te bekijken. Koop een kleine 4×4 zodat je ook off-road kunt rijden.
    Bij langer verblijf vraag een B1/b2 visum aan dan mag je 6 maanden blijven. Er zijn geen regels die je zeggen hoelang je thuis moet blijven maar de immigratie dienst zegt dan een aannemelijke tijd….wat is een aannemelijke tijd ? Dat bepaalt die officier op dat moment. Vind hij dat je te kort in Nederland was dan stuurt hij je terug! Niet meteen omdat de immigratiedienst dan jouw ticket moet betalen maar geeft je een week om je retour te regelen. De 6 maanden toegang zijn voor het hele continent dus USA Canada en Mexico. Het is dus niet dat je na 6 maanden naar Canada of Mexico kunt gaan en daar weer 6 maanden kunt verblijven. Soms geven ze je een nieuwe stempel voor weer 6 maanden dan heb je geluk maar het is niet aan te bevelen! Je kunt in de problemen komen als je terug naar de USA wil dus hou je aan de regels.
    Ik zal zeker nog dingen vergeten zijn….

    Like

   2. Dit heb ik op fb gezet vandaag, gaat over een camper kopen maar het principe is hetzelfde.

    Like

 3. Yvon Fetlaar schreef:

  Hoi Yvon,inmiddels zit ik ook op Facebook en is het leuk om al de verhalen te lezen. Maar waar wij mee bezig zijn is uit te zoeken om te kopen of te huur en. Aan beiden zitten voor en nadelen natuurlijk en dat gaan we op een rijtje zetten.
  Nu mijn vraag: wat hebben jullie met de caravan en auto gedaan op het moment dat jullie niet in Amerika waren?

  Like

  1. Camper In een storage en auto bij vliegveld in een opslag

   Like

  2. Kan ook ook veel camping gestald worden

   Like

 4. Yvon Fetlaar schreef:

  Weet je zo de kosten daar van. Of kan ik ze op een site vinden.
  Bedankt alvast. Ik kom vast nog wel bij je terug met vragen 🤗

  Like

  1. Hallo Yvon,
   sorry dat ik zo kort antwoord gaf maar ik was aan het koken en zag je vraag voorbijkomen. Je kunt ze op een site van de opslag vinden maar dikwijls hebben ze speciale aanbiedingen zoals 1 maand gratis enz. Meestal gaat het per meter.
   Wij vonden in Tucson (https://www.publicstorage.com/?pid=kwd-2269760543:6459066849:81347072070&tid=kwd-2269760543&pspaid=t&gclid=CjwKCAiAqqTuBRBAEiwA7B66hd5WQFW45Nz3-Tgm9-P0TfaKinci_IJb06rRx4Avwr69lB1K5VIYQxoC6UYQAvD_BwE) een goede oplossing omdat deze ook bewaakt is. Ik heb op dit moment geen idee van de prijs omdat wij de laatste jaren de camper caravan en truck bij vrienden in Tucson stallen. Ook kun je op een camping de caravan stallen dat is meestal de goedkoopste manier. We hebben dit ook gedaan en dat is ook altijd goed gegaan. http://deserttrailsrvpark.com/rates_reservations.html Op deze site kun je zien wat de kosten zijn per jaar. Zo lieten wij daar de camper staan en de truck namen we dan mee en brachten die bij een bewaakte stalling in Phoenix, vlakbij het vliegveld.
   Je verzekering kun je via internet opstarten zodat je verzekert bent als je die ophaalt. Het enige is dat de auto/truck in Arizona een CO2 keuring nodig heeft ieder jaar. Stelt niks voor maar moet wel gebeuren.
   Wij zorgen er meestal voor dat het niet is verlopen als we terugkomen.
   Ik hoop dat je hier iets aan hebt.
   Groetjes Yvon

   Like

 5. Yvon Fetlaar schreef:

  Geeft niks,bij het koken moet je soms niet gestoord worden. Bedankt voor je antwoordt.Ik print het weer uit en bewaar het goed.Fijne avond.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s