We zijn weer in Tucson…

We zijn weer in Amerika en hebben de stempel weer gekregen voor 6 maanden,niet zeker dat we de 6 maanden ook hier blijven maar het voelt fijn dat we toch tot juni mogen blijven. We weten totaal niet wat we gaan doen alles blijft een verassing. Maar ja dat is normaal bij ons dus we zien wel hoe alles gaat lopen.

De vlucht was weer soepel verlopen zonder al teveel turbulentie waar we ook niet op zitten te wachten natuurlijk. Omdat de tv schermen in de stoel voor ons het niet deden kregen we nog een verassing via de mail. Ieder een 100$ ticket te besteden voor 3 december 2020. Dus mooi meegenomen!

De camper start meteen nadat we de accu’s weer inschakelen ook de auto start meteen dus geen problemen. Sil moet morgen eerst de accu’s nakijken of er nog voldoende vloeistof in zit. Mijn tuintje ziet er goed uit de cactussen hebben voldoende water gekregen. Volgens de Pats is er de laatste maand veel meer water gevallen als normaal dus gaan we het resultaat zien in de lente als de bloemen weer bloeien. Helaas groeit het onkruid ook dus daar moet ik iets aan gaan doen. Thuis gebruik ik altijd schoonmaakazijn een scheut gloor en afwasmiddel maar hier is de schoonmaakazijn zo belachelijk duur dat ik daar iets anders voor moet verzinnen. Dus kom maar op met tips….

De huurauto die we deze keer hebben is weer een beauty een super sjieke car! Een Dodge Caravan 7 persoons. En alle opties! Heel veel knopjes waar de heren van den Berg gek op zijn! Zwart lederen bekleding met rode stiksels, heel veel Chrome, satelliet radio, navigatie systeem, deuren die automatisch open gaan en de auto die automatisch start! De elektrische stoelen kunnen alle richtingen uit en natuurlijk verwarmd worden. Hij heeft 20.000 mijl gelopen. Het moet niet gekker worden!

Met de Pats is alles goed ze zien er ook goed uit! Patty is gelukkig uit haar depressieve bui en voelt zich weer een stuk beter. Ze verkopen hun ATV waar ze nog geen meter mee gereden hebben! Ze zijn eindelijk overtuigd dat het niet meer gaat. De Laze Dazy blijft nog even zodat wij er nog gebruik van kunnen maken. We hebben uitgelegd dat het voor ons steeds moeilijker word om naar de USA te komen. En dat we daarom deze stap hebben genomen. Tot zover kunnen ze het wel begrijpen.

Wat gaan we nu doen? Eerst moet de kleine reparatie aan de camper gebeuren daar hebben we al de materialen voor binnen. Dus morgen een afspraak maken. Ook de Honda moet naar de CO 2 keuring en de huurauto terug gebracht worden naar het vliegveld van Tucson. (jammer) en dan gaan we het langzaam bekijken.

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. joop schreef:

  dat is een goed binnen komen, groet de Pats en begin maar met genieten van alles!!!!

  Like

 2. Joop Sprenger schreef:

  Good start, take al the time you need; you got plenty of it, so why hurry.
  Weer een zes-maanden-stempeltje dus. Boven verwachting en dus een verrassing.
  Knuffels van ons en als we dan toch bezig zijn, geeft da Pats ook een stevige Hollandse hug van ons. Veel plezier, we houden contact. Joop en Ine

  PS. Heel stiekempjes zijn we toch wel een heel klein beetje veel jaloers, want of wij de sprong naar de US nog een keer zullen maken…….? Dat valt nog maar te bezien!
  Mieters dat jullie er weer op uit kunnen. Geniet met volle teugen!!

  Like

 3. Henriette schreef:

  Zit net jullie laatste update te lezen en zie dat jullie goed zijn aangekomen en dat jullie zelfs de optie hebben om langer te blijven. Heel fijn! Geniet en doe de groeten aan de Pats. Hier alles goed!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s