We zijn al weer 2 weken hier,

We zijn al weer twee weten in Tucson en hebben al veel gedaan. De tuin is weer op orde en alle rotzooi is opgeruimd. Sil moest 3 keer naar de stort om alles weg te brengen. Ik wilde zo snel mogelijk klaar zijn met de tuin om verder daar geen aandacht meer aan te schenken. Het word teveel voor mij en Sil kan het niet meer, de Pats willen geen onkruidverdelgingsmiddel gebruiken. Dus laat maar groeien.

Het weer is heerlijk tenminste overdag nachts zakt de temperatuur naar het vriespunt en is het koud maar met de extra Big Buddy houden we het heerlijk warm.

De kachel van de camper doet het ook wel maar zit aangesloten op een grote LPG tank. Deze kachel zit aangesloten op een kleine gasfles die we makkelijk kunnen vullen. Alles werkt weer van de camper en auto. Het was weer starten en klaar. De auto verzekering liep nog steeds maar de camper moest weer opgestart worden. 1 telefoontje verder toen was dat ook weer geregeld.

Kerstmis, ik heb alles al versierd met lampjes en opblaas bomen 🌲, op de verlichting zitten ook verschillende instellingen op dus dat word weer leuk. Zou zelfs op de maat van de muziek kunnen….. maar dat kan ik de Pats niet aandoen. En ja het is lachen als we hier door de winkels lopen de kerstjurken en complete heren pakken zijn kleurrijk.

Zelfs een hansop voor volwassenen 😂. We zijn klaar voor de kerst!

We hebben afgelopen weekend weer met Patrick en Arlene gereden, nu bij chimney rock in Tucson. Deze ATV trail is zeer geliefd bij de Jeep rijders. Ze klimmen over de rotsen en rijden af en toe te hard….wij doen het veel rustiger aan en genieten van de natuur. Eigenlijk is het hier veel te druk voor ons…we moeten constant op onze hoede zijn opdat die Jeeps ons niet op tijd zien.

Ook zijn we naar de winter fair geweest in de fourth street. Ieder lente en herfst laten de lokale burgers van Tucson hun artistieke en creatieve werken zien. Altijd weer mooi om te zien. In de hele straat staan dan de kraampje en in de zijstraten staan de eettenten. Smullen van kalkoenen poten,hotdogs en burgers. Het weer is prima zo rond de 21 graden dus goed te doen. Ook de gekrulde friet is een lust om te zien….https://youtu.be/A6Q8hkySFCQ

En gisterenavond zijn we naar de garage gegaan om zeker te zijn dat we de eerste zijn. Deze garage werkt niet met afspraken wie het eerst komt is het eerst aan de beurt. Tony kent ons al vanaf 2007 toen we met onze eerste auto bij hem kwamen. Hij heeft ons altijd goed geholpen en gezorgd dat we weer goed ( en veilig) op pad konden. Dus gisterenavond hebben we de camper bij hem voor zijn garage geparkeerd en daarin geslapen. Vanmorgen zagen we dat er al verschillende auto’s stonden maar wij waren het eerst aan de beurt. Er moesten nieuwe rubbers bij de bladveren vervangen worden nieuwe olie op de motor en de versnellingsbak. We weten dat ze dan alles goed nakijken of er verdere dingen moeten worden vernieuwd…..en zo nu ook. Als we om 2 uur terug komen horen we dat er een lek zit in de radiator! De monteur had het vanmorgen gezien toen hij de camper verplaatste. Er lag wat koelvloeistof op de grond. Bij inspectie zag hij dat de radiator de boosdoener was! Dus toen we terug kwamen om de camper op te halen kregen we te horen dat we een nieuwe radiator nodig hebben met de daarbij behorende slangen. Het schijnt een hels karwei te zijn omdat alles zit ingebouwd. Dus staan we vanavond weer te kamperen bij de garage….maar nu met een stroomaansluiting en internet! Helaas kan het morgen de hele dag gaan duren dus we moeten ons zien te vermaken….vandaag was het al verplicht shoppen morgen weer? 😎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s