Update Reparatie camper

Afgelopen maandag reden we naar de garage voor een reparatie aan de bladveren, er moesten rubbers vernieuwd worden. De set rubbers hadden we al in huis maar er was geen tijd om dat te doen voor we naar huis gingen. Dus nu staan we de nacht voor de reparatie al bij de garage omdat de garage zonder afspraak werkt dus wie het eerst komt is aan de beurt.

De volgende dag zijn we als eerste aan de beurt en horen we dat de camper rond 1400 u klaar is. Om half 3 rijden we naar de garage maar zien we dat hij niet klaar is. Als we informeren horen we dat de radiator lekt…. er moet een nieuwe in! Ze vragen ons wat ze moeten doen en wij twijfelen niet langer en zeggen dat ze hem moeten repareren. Er word een nieuwe radiator besteld met alle slangen die daar bij horen. Wij gaan ons weer een dagje vermaken en rijden naar de Apple store omdat Sil zijn telefoon niet update. Altijd heel druk in deze winkel en we horen dat we 1.5 uur moeten wachten. Nou is de Apple store geen slechte plek om te wachten en ondertussen alle nieuwe apparaten te bewonderen. Na 1.5 uur zijn we aan de beurt en is het euvel snel geregeld.

We doen nog wat boodschappen en rijden terug naar de garage, daar horen we dat ze de verkeerde radiator hebben geleverd een kleine en we moeten een grote hebben! Omdat het een camper is zit alles voorin ingebouwd en moeten ze eerst alles wat in de weg zit eruit halen! Accu’s (we hebben er 3) de airco moet leeg, enz enz. Het is een triest gezicht als je de camper ziet staan met alle onderdelen er omheen. De nieuwe radiator is geleverd maar het is te laat om die in te bouwen dus we gaan de derde nacht in. We krijgen stroom van de garage en ook internet wachtwoord zodat we ons niet vervelen. We staan langs een drukke weg waar de hele nacht veel verkeer is. Ook staan we in de schijnwerpers en rondom camera’s! Die houden de omliggende bedrijven in de gaten. Het is koud en er staat een fikse wind de camper schommelde op en neer en ook hebben we onze eerste nachtvorst. Ze beginnen om 8 uur weer te werken aan de radiator en vandaag besluit ik om in de camper te blijven bij de kachel en een boek te lezen. Om 1600 uur is de camper klaar! Ze hebben ook alle v snaren vervangen, die van de ventilator was ook poreus. Dus na afrekenen 😩 was alles geregeld en konden we terug naar huis. Daar aangekomen hebben we de camper niet op zijn plaats gezet omdat we morgenvroeg eerst LPG moeten tanken. Dit bedrijf was al gesloten. Dus de volgende morgen rijden we de oprit af en willen we wegrijden maar zien we dat de weg is afgesloten! Ze zijn een gas pijpleiding aan te leggen zodat deze buurt aangesloten kan worden op natuur gas in plaats van LPG / Propane. Deze gasleiding gaat naar de grens van Mexico onder de muur door en van daaruit verder Mexico in. Wij moeten van het gas af en hier krijgen ze nu gas! We zet de camper weer op zijn plaats en besluiten de losse gasfles voorlopig te gebruiken. Na de enige kerstdag die ze hier hebben gaan we kamperen. Alles is mooi versierd en ziet er gezellig uit!

Vanavond gaan we naar het Winterhaven Festival off light.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Joop Sprenger schreef:

    En toch is er niets leukers dan te zwerven met je camper! Wie daaraan twijfelt heeft het nooit beleefd. Maar ja, soms gooien ook campers de kont tegen de krib; dan moet je letterlijk even pas op de plaats maken en de pijn aan je portemonnee laten wegebben. Maar dan……., kun je weer alle richtingen inslaan, Op weg naar weer een nieuwe horizon.
    On the road again and keep on camping! There ain’t no better way of feeling alive.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s