Kerstmis πŸŽ„ πŸŒ΅πŸŽ„ in Tucson

24 dec is een dag zoals anderen, iets drukker in de winkels maar niet noemenswaardig. Nee kerstmis in USA is niet zoals in Nederland waar je langzaamaan in de stemming word gebracht en waar de winkels overvol raken. Waar je uren in de rij moet staan bij de bakker of slager. Waar je voor honderden euro’s eten en drinken in huis haalt wat in 2 dagen opgedronken en opgegeten wordt misschien met familie of vrienden. Nee niks van te merken in Tucson. We hebben een klein etentje met de Pats Heidy en Arlene en Patrick geen bijzonderheden geen cocktails geen dure voorgerechten geen gourmet ( hebben ze niet eens) geen dure wijn nee simpel water met ijsklontjes. Geen kerstboom bij de Pats ze hebben geen zin om die op te tuigen. Geen cadeautjes niks van dat alles….en tot overmaat maar 1 dag kerstmis en regen πŸ˜‚ en op Mnt Lemmon sneeuw β„οΈβ˜ƒοΈ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s