Winterhaven light festival 2019

www.youtube.com/watch

Winterhaven light festival 2019. We zijn naar dit festival geweest en dit jaar was het het 70 ste jaar dat dit gevierd werd. Wat is het? In een woonwijk ( Winterhaven) worden met kerstmis bijna alle huizen versierd door de bewoners en gesponsord door een elektriciteit bedrijf. Bijna alle huizen doen hier aan mee. Het is gratis toegankelijk. Maar veel mensen laten zich rondrijden op een kar vroeger getrokken door een paard en lagen er hooibalen op de kar maar nu getrokken door een kleine Jeep. We betalen daar 10$ per persoon voor. De rit duurt 1 uur ongeveer. Er rijden 6 van deze karren achter elkaar aan en op iedere kar zitten ongeveer 30 personen. De ritten zijn om 18 / 19. / 20 / en 21. Uur. En nu komt het al de inkomsten gaan naar de voedselbank! Iedereen werkt hier vrijwillig aan mee. We zijn hier het eerst geweest in 2008 en het wordt alleen maar groter en mooier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s