Kerstdag rustig doorgekomen

We zijn de enige kerstdag goed doorgekomen met een eenvoudig etentje met de Pats Heidy Patrick en Arlene. Heidy is een vriendin van de Pats en woont in Oregon maar is nu een maandje bij de Pats op visite. Na het eten zijn we even in de tuin gegaan om met een drone te spelen. Het was een speelgoed-drone en hij vloog alle kanten op behalve de kant die wij hem opstuurde. Patrick heeft een Mavic drone en ik mocht er even mee spelen om te leren vliegen. Het is toch een leuke bezigheid en die drone maakt ook nog prachtige opnamens!

<a href=”http://

Patrick moest de ATV van de Pats meenemen om hem te verkopen! Ze hebben met deze ATV nog geen meter gereden! Wij hebben hem afgelopen zomer een keer meegekregen omdat er mee gereden moest worden. Soms snap ik de Pats niet maar ja het is niet ander. Omdat de ATV nu weg is moest er een andere overkapping komen voor Patty zodat ze in de schaduw kon werken aan een werkbank. De werkbank staat er al heel lang maar werd nooit gebruikt door haar. Ook nu zal die niet gebruikt gaan worden….maar Sil en ik hebben de overkapping verplaatst en ze is happy.

Ondertussen is het langzaam kouder aan het worden, s’nachts zakt de temperatuur naar het vriespunt de kachel gaat uit s’nachts dus in de camper is het koud. Onder het dekbed is het goed uit te houden alleen wie rent er s’morgens het eerst naar de kachel om die aan te maken….Eindelijk heb ik ook een middeltje voor mijn winterhanden gevonden. Ik smeer ze iedere avond in met Shea Butter een geel goedje van een plant uit Afrika, doe dan katoenen handschoenen aan en die blijven de hele nacht aan. Het werkt super goed voor mij! Geen kloven meer en uitgedroogde handen. Overdag smeer ik ze verschillende keren goed in met een hand-creme. Het goedje ruikt niet lekker maar dag geeft niks. ik had een hand-creme waar ze deze shea nutter in hadden zitten maar die werkte niet. Deze is de originele zonder toevoegingen. In de zomer gebruik ik deze voor mijn voeten πŸ˜ƒen dan werkt het ook.

En nu op weg naar het nieuwe jaar 2020! Niemand weet wat die gaat brengen en dat is maar goed ook anders zouden er mensen zijn die dit gaan manipuleren en dat kunnen we niet gebruiken toch? We houden onze touwtjes liever in onze eigen handen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s