We gaan weer even kamperen…..

We hebben het plan opgepakt om een paar dagen te gaan kamperen in de buurt van Wilcox, daar zijn heel veel Kraan-vogels die ik graag wil zien maar op een of andere manier probeert de camper me op andere gedachten te brengen…..ik ben totaal niet bijgelovig maar nu heb ik twijfels….. we zouden dit weekend gaan maar ineens begon de water boiler te lekken! Het water gutste eruit toen Sil probeerde de lek te dichten. Het werd alleen maar erger! Dus de volgende morgen de boiler eruit gehaald en gekeken wat er aan de hand is. Een koppel stuk naar de boiler is kapot gesprongen ( plastic) dus daar lekte die. Sil naar de campingwinkel en een nieuwe koppeling gekocht nu een koperen. We hadden al zoiets van er moet een nieuwe in! ( 450$ ) maar gelukkig bleef het bij 9$ voor de koppeling maar een dag van uitbouwen en weer inbouwen. Dus de volgende dag ( vanmorgen) alles klaar gezet en de aanhangwagen er achter aan gekoppeld met de quad. Even afscheid genomen van de Pats en instappen en…..niks de camper is niet in beweging te krijgen! We krijgen hem niet in zijn versnelling! We lopen er een keer omheen kijken heel interessant naar de motor maar er is geen beweging in te krijgen! We duwen en trekken aan sommige delen van de camper in de hoop dat er iets gebeurt….niks dus! We gaan na wat er is gebeurt en komen tot de conclusie dat de trailer het euvel moet zijn, we koppelen hem eraf en proberen het opnieuw….niks geen geluid geen beweging! Dus verder nadenken wat kan er loos zijn? We komen uit op een zekering misschien? We zoeken het op op het internet en komen tot de conclusie dat er 2 zekering kastjes zijn een onder het Dashboard en een onder de motorkap. Zoeken zoeken en doormeten! Een kastje hebben we snel gevonden en we kijken alle zekeringen na, Allen zijn oké. Nu op zoek naar het andere kastje niets te zien onder het dashboard! Pat komt erbij staan en ziet nog een kastje waar draden naar toe lopen. Open gemaakt en weer zien we zekeringen….allen oké dus deze zijn het ook niet! Ik zie Sil steeds meer gefrustreerd raken en bel uiteindelijk de road services we zijn niet voor niks lid. Na veel heen en weer gestuurd te worden door de telefoon, (je snapt het wel als ik zeg van het kastje naar de muur) zegt de mecanicien dat hij zal zorgen dat we worden teruggebeld binnen 15 minuten, het is ondertussen lunchtijd de we gaan iets eten. Net als we klaar zijn en ik wederom naar Good Sam bel zie ik een levensgrote truck bij de Pats de oprit oprijden…..daar komen de hulptroepen!

Na uitleg aan de chauffeur die ook de monteur blijkt te zijn word het snel opgelost! We hebben nog een zekering kastje! Niet te geloven! En ja daar is een zekering van kapot! We hadden deze nooit gevonden omdat deze onder het dashboard zat veilig onder het zand en stof….Gelukkig gevonden dus, een nieuwe zekering erin en alles werkt weer! Als we de aanhanger er weer achteraan hangen vliegt de zekering er weer uit! Maar nu weten we waar die zit en weten we ook dat de bedrading van de aanhangwagen en camper niet in orde zijn. Het is ondertussen 14.30 uur dus we besluiten niet meer te gaan vandaag omdat het ook om 1700 uur donker is. We haten het om in het donker te rijden! Sil probeert nog de bedrading te repareren maar op een gegeven moment zie ik al de bedrading vliegen! En Sil staat ernaast te briesen als een woeste stier! Ik blijf even uit de buurt!Hij probeert het nog verschillende keren maar geeft het uiteindelijk op! We vertrekken morgen met de aanhanger achter de auto die ik weer ga rijden. En Sil de camper. De knipperlichten werken goed van de Honda en aanhangwagen.

Dus morgen uiteindelijk naar Wilcox……hoop ik! Iets zegt me dat ik niet moet gaan….begrijp je me als ik zeg dat ik nu bijgelovig ben….
Ik heb van Sil voor kerstmis een kleine drone gekregen waar ik veel plezier van ga krijgen. Hij past in mijn tas dus ik kan hem overal gaan gebruiken. https://youtu.be/hS_OjalEpZI Hier een kort filmpje. Ik moet eerst nog leren vliegen……
We rijden volgende week naar Quartzsite om daar 2 of 3 weken te blijven. ( als alles goed gaat) Er zijn veel rv shows, vlooienmarkten, en Gem show. Dus we zullen ons niet vervelen. Ik wil niet die laatste weken hier bij de Pats blijven staan maar nog even gaan genieten. Met de Pats gaat alles hetzelfde, ze hebben een vriendin te logeren en morgen komt er nog een. Maar ze zijn niet van de bank en stoel te branden! De hele dag zitten en liggen ze de hele dag voor de tv! Ik kook niet meer voor ze en ook het werken in de tuin staat op een laag pitje. Het lukt me ook niet meer dus ze zullen een bedrijf in moeten schakelen om het onkruid te bestrijden. Langzaam ben ik ook alles aan het opruimen in mijn tuintje…ik weet dat als we niet meer terug komen alles zal verdrogen omdat de planten geen water krijgen van de Pats. Heel jammer maar niks aan te doen.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. joop schreef:

    Ja, dit soort zaken blijven wonderlijk, we hebben het al eerder over gehad, naar ik hoop is zij/hij of het blij met de nieuwe eigenaren, neem in ieder geval waardig afscheid, je hebt het ook me Sjakie gezien heeft ons vieren veel plezier gegeven, en wie zijn aardig voor hem geweest, geniet nog maar even!!!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s