Quartzsite Arizona

We zijn nu een paar dagen in Quartzsite en het is druk! De gem shows zijn afgelopen en iedereen is aan het inpakken om vervolgens naar Tucson te gaan waar eind januari de shows beginnen. De RV show in de grote tent is gisteren (zaterdag) begonnen. Het was gezellig druk. Geen bijzondere spullen gezien die niet al op de markt zijn, wel veel aandacht voor solar panelen voor op je dak van je camper.

Wij staan aan de Dome Rock road net buiten het stadje. Normaal leven er hier 5000 inwoners maar nu aanzienlijk meer! 100.000 campers die of vrij staan op BLM land ( staats grond) of op de 60 campings die hier zijn! We staan ook vrij en kunnen in het stadje op verschillende plaatsen water innemen onze tanken legen en propaan vullen voor de kachel. Het is overdag 20 graden maar s’nachts zakt het naar 5 graden of nog lager. We gebruiken de quad om boodschappen te doen en om de show of vlooienmarkten te bezoeken. Rene was een dag eerder gearriveerd en staat al op de plaats die we hem verteld hadden. Rene en toen nog Ana zijn diegene waar we afgelopen zomer veel leuke ritten mee gemaakt hebben, helaas zijn ze sinds september uit elkaar. Kan gebeuren dus. We hebben al een flinke rit gemaakt van 30 mijl ! Ik rij met Rene mee in zijn twee zitter. Hij heeft nog nooit dit soort ritten gemaakt alleen over bospaden gereden! Nu gaat het over trails die speciaal zijn voor Quads en UTV over keien en behoorlijke hoge heuvels en afdalingen. Hij heeft er gelukkig lol in! Alleen stond hij na afloop zijn UTV af te stoffen😂 ik vertelde hem dat het stof of de modder erop hoort te zitten zodat iedereen ook kan zien dat je hem gebruikt waarvoor hij gemaakt is! Nu durft hij hem niet meer af te stoffen 😂.

We eten gezamenlijk omdat ik heb begrepen dat Rene al sinds Ana weg is geen fatsoenlijke maaltijd meer heeft gehad . Volgende week gaat hij een paar dagen naar zijn zoon en wij rijden dan naar Florence om in dat gebied te gaan rijden. We blijven dan een paar dagen daar. wij hadden het idee dat het dak van de camper behandeld moest worden maar het is niet nodig. Rene heeft alles goed bekeken en gecontroleerd op haarscheurtjes. Maar het dak is prima in orde!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s