Cochran

Arlene en Patrick zijn rond 15 uur bij ons aangekomen en voor alles staat zijn we een uur verder dus gaan we niet meer rijden. Ik maar het diner klaar en we blijven nog gezellig na kletsen. Ik merk dat Arlene erg moe is dus we maken het niet laat.

De volgende morgen gaat we vroeg rijden en is het nog koud, Arlene gaat niet mee en blijft bij de caravan om een boek te lezen. Wij nemen iets te eten en drinken mee en maken een mooie rit naar de Gila River. Altijd mooi! Over een paar weken dan staan de Palo Verde bomen in de bloei en die bloemen zijn knalgeel! Helaas ga ik dat niet meemaken ….

Na de lunchpauze gaan we weer een korte rit maken, ik rijd met Patrick mee. Die heeft een utv. Ik blijf het prachtig vinden!

https://youtu.be/2nqUhVj4_LMhttps://youtu.be/qGe6QVyNzdQ

https://www.youtube.com/watch?v=W-ncfVLYgow&feature=sharehttps://youtu.be/qGe6QVyNzdQ

Ook vandaag zorg ik voor het diner en gelukkig vinden ze alles lekker! Ik maar macaroni klaar op zijn Hollands en maar voor Arlene een apart pannetje omdat ze geen uien lust. Ik zie Arlene en Patrick heel voorzichtig een schepje op hun bord doen maar nadat ze geproefd hebben word hun bord volgeladen 😂. En daarna nog een keer! Zondagmorgen komt Rene om ook een paar dagen te blijven. We gaan een mooie rit maken naar de ovens helaas kunnen we niet dichterbij komen ivm de rivier.

Het is een lange rit en we zijn pas om 15uur terug bij de camper. Patrick en Arleen moeten terug naar huis omdat Arlene maandag weer haar bestraling heeft. Om 16 uur vertrekken ze. Wij gaan hierna nog 3 dagen rijden met Rene. Op woensdag vertrekt hij naar Tucson terug.

Op woensdagmorgen vertrekken ook wij, we gaan naar Florence om eerst boodschappen te doen. Nu moeten we nog dumpen en water innemen. Helaas is er geen dumpstation in de buurt dus we rijden naar een camping. Helaas is deze zo armzalig en slecht onderhouden dat het niet aantrekkelijk is om te blijven. We rijden naar een resort met 50% korting! Onze lidmaatschapkaart is verlopen maar daar word geen aandacht aan geschonken dus staan we voor 24$ op de camping. We kunnen dumpen onze vuilniszakken wegbrengen en water innemen! s’avonds lopen we nog een keer over de camping er zijn hoofdzakelijk de zogenaamde snowbirds ( overwinteraars) .

Vanmorgen rijden we verder nadat we ook nog getankt hebben. We gaan naar de Cotton Canyon road net boven Florence. Een prachtig gebied! we gaan proberen om bij de ovens te komen en een rit te maken door Box Canyon. We rijden nu alleen dus hebben we geen backup voor als er iets gebeurd. We blijven in de buurt van de weg en gaan geen kleine trails rijden. Als er iets gebeurt kunnen we altijd op hulp rekenen van andere ATV rijders.

https://youtu.be/qGe6QVyNzdQ

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Henriette schreef:

    Lieve Sil en Yvon, geniet nog van jullie laatste dagen met de camper en van het Amerikaanse buitenleven. Hier begint de lente lekker vroeg: bollen uit de grond. Gisteren bij de Oerse bakker geweest! Groet Henriette

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s