Afscheid van de Fleetwood Bounder…..

Als ik terug kom van de kapper heeft Sil al bijna alles uitgelegd en schrijft Linda alles op. Er zullen toch wel wat vragen komen maar dat horen we later wel. Nick is de hele nacht ziek geweest en heeft koorts. Linda heeft hem een zetpil gegeven en wil het even afwachten. Hij is nog niet in zijn doen en kunt merken dat hij echt beroerd is.

We moeten wachten tot na het weekend omdat de LLC nog geen groenlicht heeft gegeven. Ze moeten kijken of de naam van het bedrijf van Linda en Douwe niet ergens bestaat anders staat straks de camper op naam van een ander bedrijf…. omdat we moeten wachten gaan ze met onze auto naar het Desert Museum. Op dinsdag morgen krijgen ze te horen dat alles in orde is. We rijden eerst met de camper naar de camping Gilbert Ray. Daar word eerst uitgelegd hoe het registreren en dumpen gaat. Als de camper op zijn plaats staat rijden we naar het kantoor van de verzekering en MVD. Daar word onze verzekering beรซindigen en wij van de Title afgeschreven. De camper word op naam van het bedrijf van Linda en Douwe gezet. Ze zijn nu de nieuwe eigenaren van de Bounder! Wij hopen dat Linda Douwe en de kleine Niek heel veel plezier en mooie reizen gaan maken met deze camper.

Wij rijden naar huis en zien een lege plek….ons huis is ons huis niet meer…….We verblijven de laatste dagen in de oude camper van de Pats. Helaas valt deze langzaam uit elkaar…. de kachel doet het niet meer en ook de koelkast heeft het begeven. We hebben van Patrick een kleine koelkast te leen gekregen en we proberen het warm te houden met een klein elektrische kacheltje. Wat niet erg helpt omdat het sโ€™ nachts tegen het vriespunt aan zit. Ik heb geprobeerd om bij Sil te slapen in het kleine 130 cm breedte bed maar dat ging echt niet na 2 dagen niet geslapen te hebben ben ik weer op de bank gaan liggen wat heerlijk slaapt. Vandaag kregen we een berichtje van Douwe dat het kinderzitje nog in de auto lag dus dat hebben we vanmiddag afgegeven. Ze waren bij Old Tucson een cowboy stadje waar veel films zijn opgenomen. Heel leuk voor jong en oud. We hopen dat de kleine Nick zich weer wat beter gaat voelen.

En zo hobbelen we naar de laatste dagen, morgen nog even naar een zaak waar ze cowboyhoeden verkopen omdat Sil die op wil tijdens de PT bijeenkomsten. Alleen hebben ze hier de harde uitvoeringen die ik niet in de koffer krijg ๐Ÿ˜‚. We hebben totaal 4 koffers en een foedraal ieder een rugzak. De auto die we hebben gehuurd op Schiphol is een Fiat Panda ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ik ben benieuwd of daar alles in zal gaan……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s