De laatste weken ….We beginnen langzaam de camper te ontdoen van onze spullen en pakken meteen de koffers in. Sommige dingen blijven achter en worden in de shed gelegd. Ik was alles nog eens goed uit en zorg dat alles overzichtelijk in de kasten ligt. Sommige spullen schaffen we nieuw aan omdat de meeste dingen van 2008 zijn. In een mum van tijd staan 2 koffers klaar en kunnen naar buiten. Daar zetten we ze zolang neer onder een stuk zeil.

Sil en Patrick beginnen aan de laatste klus! Het voorste dek moet vernieuwd worden. De vloer word gesloopt en ze komen er achter dat de omheining mag blijven staan. Ik moet het nog in de beits zetten maar ik ben bang dat ik daar geen tijd meer voor heb. Ook heb ik al een paar hints gehad betreffende de tuin die van het onkruid ontdaan moet worden maar ik kan het gewoon niet meer, het is teveel werk. Dus moeten ze maar een bedrijf laten komen die het onkruid verwijderd. Die spuiten spul erop en het onkruid blijft 6 maanden weg en is onschadelijk voor de hond. De hele dag werken Sil en Pat even door en zelfs Patty wil meehelpen! Ze komt tevoorschijn in vol ornaat met handschoenen en laarzen aan helemaal klaar om in de weg te lopen! Dus Sil en Patrick sturen ze weer naar binnen! Daar staat ze achter de deur te vertellen hoe Sil en Patrick het moeten doen…. en die luisteren toch niet.


Na het werk gaan we met ons allen eten op uitnodiging van de Pats. We gaan naar een Italiaans restaurant en alles is heerlijk tenminste ik heb heerlijk gegeten. Sil en Patrick hebben gekozen voor vis met friet en vinden het veel te droog…..ik snap het ook niet als ik ga eten in een Italiaans restaurant eet ik Italiaans ( Pizza Lasagne enz) dan kies ik niet voor iets waar ze geen specialiteit in zijn. Hetzelfde als je naar een steak restaurant gaat en dan vis gaat eten….maar ja wie ben ik om ze te vertellen wat ze moeten eten…

De volgende dag rijden we naar Freedom RV waar de camper een aankoopkeuring moet ondergaan, het gaat 6 uur duren dus wij hebben een paar uur om boodschappen te doen.


Sil en ik besluiten toch nog even naar de sloperij te gaan om te kijken of daar nog een paar PT Cruisers staan. Ze verwisselen die iedere 3 maanden dus grote kans dat we nieuwe voorraad hebben. Bij aankomst zie we een mooie staan en beginnen we meteen alles te demonteren wat we kunnen gebruiken. Ik maak een life opname en zet die meteen op Facebook! Fout! Ik wordt overvallen met vragen en bestellingen en we hebben maar 1 auto ๐Ÿค”. Ik zou willen dat er meer zoals deze PT stonden dan hadden we zo een paar koffers vol met onderdelen๐Ÿ˜‚.We zijn volop aan de gang als ik met het achterlicht bezig ben en Sil de gasveren van de achterklep verwijderd, hij denkt dat 1 veer de klep wel omhoog houd maar helaas die komt met een klap op mijn hoofd terecht! Precies met de punt van de klep! Ik val om en sta te tollen op mijn benen en mijn hoofd begint te bloeien als een idioot! Sil weet niet goed wat hij moet doen en heeft een stukje keukenrol bij zich wat meteen onder het bloed zit! Het loopt over mijn gezicht en hoofd! Ik blijf staan maar voel me niet helemaal in orde en loop naar de receptie om meer keukenpapier te vragen. Bij terugkomst bij de auto heeft Sil de andere gasveer verwijderd en vind het genoeg geweest. We gaan naar de auto nadat we afgerekend hebben en rijden naar een Walmart. Daar ga ik naar de dames toiletten om mijn hoofd schoon te maken. De wastafel zit onder het bloed en de andere dames kijken verschrikt ook nog als ik zeg dat mijn echtgenoot me geslagen heeft met een hamer ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ maar omdat ik zelf het hardst moet lachen om die gezichten begrijpen ze dat ik een grapje maak……voor hetzelfde geld bellen ze de politie ๐Ÿ‘ฎโ€โ™‚๏ธ en word Sil afgevoerd! Ik rijd nog even naar een Fast Med ( soort EHBO) en daar bekijken ze of het niet gehecht moet worden. Maar nadat het is schoongemaakt ziet het er beter uit alleen hou ik er een flinke bult en hoofdpijn aan over!We halen de camper weer op en krijgen van de inspecteur een mooi compliment! De camper is in uitstekende staat! Zelden heeft hij een camper van deze leeftijd gezien die er zo goed onderhouden uit zag! Wij staan natuurlijk te glunderen, onze pogingen om de camper in topconditie te houden liepen niet altijd van een leiden dakje maar zo zie je maar weer het is de moeite meer dan waard geweest. We brengen de boodschap meteen door aan Linda en Douwe.


De 21 ste komen Linda Douwe en Nick aan op Phoenix AirPort en halen we ze op. Nick is in het vliegtuig ziek geworden en heeft een paar keer overgegeven. Eerst rijden we naar de Walmart om de boodschappen op te halen die Linda besteld had maar helaas is het gecanceld door Walmart. Dus word het boodschappenlijstje gedeeld en loopt Linda de bovenste helft te doen en Sil en ik de onderste helft. Douwe blijft bij Nick in de auto. Bij thuiskomst in Tucson leggen ze hem ook meteen in bed zodat hij wat kan slapen. De camper word globaal uitgelegd hoe alles werkt. Morgen wil Sil de proefrit gaan maken met ze maar ik moet eerst naar de kapper. Ik heb deze afspraak al in december gemaakt en betaald dus daar wil in eerst naar toe. Ze zijn allemaal erg moe en we laten ze eerst bijkomen van de reis. Morgen weer een dag.


Verstuurd vanaf mijn iPad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s