Op weg naar huis….

We hebben alles afgerond en zijn op weg naar huis. Er was nog een etentje geregeld met de Pats. Patrick en Arlene. Chillidogs met gebakken aardappelen. Heerlijk simpel. We hebben de laatste afspraken gemaakt met Patrick omdat ze 28 april naar Nederland komen voor 3 weken. Wij kijken er naar uit om ze Nederland te laten zien en misschien kunnen we Henriette overhalen om met ons en het sloepje een stukje te varen. Het is natuurlijk een heel andere belevenis als je alles ziet vanaf het water. We hopen ook op redelijk weer natuurlijk. Ook wil ik dan een bungalowtjes huren in zuid of noord Holland om niet iedere keer helemaal vanaf Bakel naar het noorden te rijden. Dus als iemand een idee heeft laat het me dan weten….Jammer is wel dat ze net Koningsdag zullen missen maar het is niet anders.

Ook hebben we afscheid genomen van Rene die het niet leuk vond dat we al vertrokken, hij had graag nog een paar weken met ons gekampeerd. Maar ik denk dat hij het eten lekker vond wat ik voor hem klaarmaakte.

De Pats hebben hun ATV verkocht, ze hebben er geen meter op gereden dus helaas geen plezier van gehad. Wij hebben de ATV die wij van hun hadden terug gegeven en ze hebben beloofd dat ze die wel gaan rijden maar ik weet zeker dat ze dat niet gaan doen. Patty is af en toe helemaal van het padje af en kan alles niet meer volgen. Dus de leeftijd gaat ook zeker spelen. Hoe ze het gaan doen met de tuin weet ik niet maar ik kan het niet meer. De tuin is ook groot!

Zoals jullie zien staan we apart van het huis, rechts staat d Fleetwood Bounder en links staat de Laze Dazy.

De laatste avond hebben we nog als cadeautje een mooie zonsondergang en steken we het kampvuur aan.

https://www.facebook.com/von.vdberg/videos/2748295821874653/

Ook is de lente begonnen nadat de laatste dagen de Desert een paar flinke buien regen heeft gehad. Knalgeel van de California Puppy’s en andere bloemen. Dit is een van de mooiste seizoenen in Arizona.

Tja en dan op naar huis en kijken wat we gaan doen. Alles op zijn tijd. We willen graag naar Joop op Bali en gelukkig is er nog geen negatief reisadvies gegeven ivm de Corona virus. Dus we gaan boeken als we thuis zijn, dat word weer een nieuwe belevenis van ons.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s